Κοινωνία

Ανακοίνωση συλλόγου υπαλλήλων ΠΕ Κιλκίς για την απώλεια της Α.Αναστασιάδου

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα του θανάτου  της αγαπημένης μας  συναδέλφου, Ανατολής Αναστασιάδου.  Η Ανατολή  έδωσε την μάχη της και πάλεψε για περίπου ένα μήνα με τον φονικό ιό της εποχής μας, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να τον κερδίσει.

Η Ανατολή  ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους και είχε βαθιά γνώση των αντικειμένων που καλέστηκε να υπηρετήσει πάντα με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και της αντικειμενικότητας.

Η Ανατολή διακρινόταν για το ήθος της, την αγωνιστικότητα της, το ενδιαφέρον για το συμπολίτη και τον συνάδελφο. Άσκησε τα καθήκοντα του δημοσίου υπαλλήλου για πολλά χρόνια ως προϊσταμένη Τμήματος στην Διεύθυνση Διοικητικού   και στην συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων. Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στη Δ/νση Δημόσιας Υγεία και Κοινωνικής Μέριμνας.

Όλοι οι συνάδελφοι θα την θυμόμαστε για το πηγαίο και αληθινό χαμόγελο της και τον ακέραιο χαρακτήρα της. Ήταν φίλη, συνάδελφος, μάνα και το κενό που αφήνει πίσω της μεγάλο. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο.

Το διοικητικό συμβούλιο του  Σ.Υ.Π.Ε.Κ αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του τα ακόλουθα:

  • Να εκφράσουν τα θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια της.
  • Να κατατεθούν στην μνήμη της αντί στεφάνου 100 € στον Ερυθρό Σταυρό στο Τοπικό Τμήμα Κιλκίς.
  • Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Για το Δ.Σ του  Σ.Υ.Π.Ε.Κ

-Ο-                                                                            -Η –

Πρόεδρος                                                                 Γραμματέας

Αδάμου Στέργιος                                                    Σιδηροπούλου Κυριακή

Περισσότερα
Δείτε ακόμα