Πολιτική

Ανακλήθη η απόφαση για την τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΚ, αναμένεται η νέα

Την ανάκληση της απόφασης της 26.10.17 για την τιμολογιακή πολιτική της ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Κιλκίς (ΔΕΥΑΚ), λόγω αλλαγής του σχετικού νομοθετικού πλαισίου που περιορίζει δραστικά την χρονική ισχύ της.

Η νέα απόφαση ελήφθη ομοφώνως στις 19.12.17 και προβλέπει, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

-Να υποβληθεί και εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο η μελέτη προσδιορισμού χρηματοοικονομικού κόστους με ξεχωριστή απόφαση (όχι ενσωματωμένα στην τιμολογιακή πολιτική).

-Να κοινοποιηθεί στην διεύθυνση υδάτων η τιμολογιακή πολιτική, γιά και να γίνουν ή μη συστάσες.

-Να συνταχθεί ξεχωριστά μελέτη κόστους οφέλους (όχι ενσωματωμένα στην τιμολογιακή πολιτική), η οποία θα επισυναφθεί με την τιμολογιακή πολιτική, όταν θα πάει για έλεγχο νομιμότητας στο τμήμα τοπικής αυτοδιοίκησης νομού Κιλκίς.

-Μέχρι να ολοκληρωθούν αυτές οι διαδικασίες και εγκριθεί η νέα τιμολογιακή πολιτική, θα παραμείνει σε ισχύ η προηγούμενη εγκεκριμένη απόφαση τιμολογιακής πολιτικής με αριθμό 15-162/15.11.16.

Υπενθυμίζεται, ότι η ανακληθείσα απόφαση τιμολογιακής πολιτικής της ΔΕΥΑΚ είχε δεχθεί πολλές επικρίσεις, τόσο από δημοτικούς συμβούλους όσο και από φορείς και πολίτες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Καιρός να ενωθούμε»

Την μνήμη της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνισμού του Πόντου τίμησαν, με εκδήλωσή τους το Σάββατο 13.5.23, οι φίλοι του […]

Γίνεται… πιό συχνά;

Παιδαγωγικό συνέδριο στο Κιλκίς με… εκατόν εικοσιπέντε (125) συμμετοχές, εκ των οποίων οι εκατό (100) από… όλη την χώρα και […]