Γενικά

Οι Αναισθησιολόγοι του νοσοκομείου Κιλκίς απαντούν στον Ηλία Ζάχαρη

Σε ομιλία,που έλαβε χώρα στο πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας στις 28.4.23 και δημοσιεύθηκε στις 07.05.23 στον τύπο, ο κ.Ζάχαρης (αναπληρωτής διοικητής του Γ.Ν.Κιλκίς), αναφέρθηκε στη χειρουργική αντιμετώπιση των κατοίκων της Παιονίας που διενεργείται στο Γ.Ν.Κιλκίς δήθεν μετά από πολύ μάλωμα με τους αναισθησιολόγους.

Σαν Αναισθησιολογικό τμήμα θα θέλαμε πολύ να ξέρουμε με ποιον αναισθησιολόγο και πότε έχει έλθει σε ρήξη κάποιος από τους γιατρούς της Γουμένισσας η από τη διοίκηση γι αυτό το θέμα.

Τα χειρουργεία που διενεργούνται στο νοσοκομείο Κιλκίς, προγραμματίζονται από τις αντίστοιχες κλινικές (Χειρουργική, Ορθοπεδική, ΩΡΛ, Γυναικολογική)και οι αντίστοιχοι γιατροί θέτουν τις προτεραιότητες των ασθενών, χωρίς οι αναισθησιολόγοι να εμπλέκονται στη διαδικασία αυτή. Μπορείτε να ανατρέξετε στη λίστα χειρουργείου που αναρτάται στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου.

Οι λίγοι αναισθησιολόγοι που έχουμε απομείνει προσπαθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (κάτι που γινόταν και τα προηγούμενα έτη), προτάσσοντας πάντα την ασφάλεια και την αξιοπρέπεια του ασθενή, να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις που προκύπτουν από την ειδικότητα μας.

Να τονίσουμε επιπλέον πως από τον Ιούνιο του 2022 δεν πληρωθήκαμε εφημερίες που εκτελούμε με εντέλλεσθε της διοίκησης, καθ υπέρβαση του νόμιμου (δηλ.14 εφημερίες κάθε μήνα, που αντιστοιχούν σε 3-4 εφημερίες σε κάθε αναισθησιολόγο το μήνα, παραμένουν απλήρωτες).

Για όλους τους παραπάνω λόγους, δεν ανεχόμαστε να ρίχνουν λάσπη στο πρόσωπο μας, χωρίς τεκμηρίωση.

Οι Αναισθησιολόγοι
Κωφίδου Διαμαντούλα, Μηνάς Μιχαήλ, Χούρης Ισαάκ, Γεωργίου Μαρία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα