Αθλητισμός

Αναδιοργάνωση… σε όλα με νέα διοίκηση στο Πάικο Γουμένισσας

Η φετινή ιδιόμορφη κατάσταση και στον χώρο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξ αιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού δημιούργησε νέα δεδομένα, όσον αφορά στην λειτουργία των συλλόγων οι οποίοι είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να την προσαρμόσουν σ’ αυτά.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η αναδιοργάνωση του ιστορικού Πάικου Γουμένισσας σε όλους τους τομείς, με αντικειμενικούς σκοπούς την περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής ή «ακαδημιών» του και την συνέχιση τηυς παραμονής της ομάδας στο « προσκήνιο» της ανώτερης κατηγορίας ΕΠΣΚ.

Το πρώτο «βήμα» έγινε με την εκλογή νέας διοίκησης, η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Αϊδαρίνης

Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Βασιλειάδης

Γενικός γραμματέας, Ευστάθιος Κετσετζίδης

Ταμίας, Χρήστος Ιωακειμίδης

Ειδικός γραμματέας, Δημήτριος Γκιγκέρης

Μέλη, Χρήστος Πεχλιβάνης και Ηλίας Σαμαράς

Τους ανωτέρω πλαισιώνουν εξωδιοικητικώς, με διάφορα καθήκοντα, έχοντας συμμετάσχει στις αρχαιρεσίες και όντας αναπληρωματικά μέλη οι καταξιωμένοι αθλητικοί παράγοντες της περιοχής Γεώργιος Αρδάλης, Κυριάκος Μητρετώδης, Χρήστος Τουλούπης, Γεώργιος Πεχλιβάνης, Αθανάσιος Κριβέντσης, Ευάγγελος Νίτσης, Αθανάσιος Τζούρτζος, Αθανάσιος Τραχανίδης και Χρήστος Χατζημλάδης.

Όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, έως την ώρα σύνταξης του παρόντος δεν είχε σημειωθεί καμμία εξέλιξη.

Όμως, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν, ότι επικρατέστερο είναι το «σενάριο» της συνέχισης της συνεργασίας με τον Βίκτωρα Ιωσηφίδη.

Από εκεί και πέρα, όπως ισχύει πανελλαδικώς, έτσι και στο Πάικο θα περιμένουν τις σχετικές αποφάσεις της ΕΠΟ, ώστε να προχωρήσουν στον προγραμματισμό της προετοιμασίας γιά την νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που αναμένεται στις αρχές του Φθινοπώρου, αλλά και της συνολικής δραστηριότητας.-

Περισσότερα
Δείτε ακόμα