Γενικά

Αναβολή διεξαγωγής σεμιναρίου γιά την σχολική βία

Από τον «Αριστοτέλη» τον σύλλογο επιστημόνων Κ.Μακεδονίας, φορέα του λαϊκού πανεπιστημίου Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι, λόγω των εκλογών στην ΝΔ, το αρχικώς προγραμματισμένο γιά την Κυριακή 10.1.16, στην αίθουσα συνελεύσεων του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς, βιωματικό σεμινάριο αναβλήθηκε.
Νέα ημερομηνία διεξαγωγής ορίσθηκε η Κυριακή 31.1.16, στον ίδιο χώρο με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.
Το σεμινάριο, με θέμα «Γκρεμίζοντας τα τείχη», αφορά στην πρόληψη, διάγνωση και αντιμετώπιση της σχολικής βίας και εκφοβισμού.
Τα επί μέρους θέματα θα αναπτύξουν η σχολική σύμβουλος 38ης περιφέρειας προσχολικής ηλικίας Μαρία Παπαδοπούλου, μέλος της περιφερειακής ομάδας δράσεων πρόληψης και ο εκπαιδευτικός Γιώργος Ευθυμιάδης, μέλος της ομάδας δράσεων πρόληψης του 2ου δημοτικού σχολείου Αξιούπολης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Έγκριση χωρίς… αποσπάσεις

Να ενταχθεί το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων (ΤΕΔ) του μεθοριακού σταθμού Ευζώνων στις υπηρεσίες τουριστικού ενδιαφέροντος της Ελληνικής Αστυνομίας. Βάσιμο και […]