Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αμοιβαία τα αισθήματα

Το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ Μουζάλα και Γεωργαντά επιβεβαίωσε η πρόσφατη ερώτηση του δευτέρου προς τον πρώτο σε σχέση με τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ιδιωτών σε οικογένειες προσφύγων-μεταναστών αιτούντων άσυλο στην Πατρίδα μας.

Οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις και αναγνωρίσεις των προσπαθειών του καθενός στον τομέα ευθύνης του υπουργού ήταν κάτι παραπάνω από εμφανείς.

Από την συζήτηση πάντως στην Βουλή της Παρασκευής 26.5.17 προέκυψε αυτό που είπε ο υπουργός και στην συνάντηση της Πέμπτης 25.5.17 με τους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη, ότι θα κλείσουν.

Όλα τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών της περιφέρειάς μας με εξαίρεση αυτά των Διαβατών και Λαγκαδικίων και ότι επίκειται η εφαρμογή ενός ακόμη προγράμματος στέγασής των γιά 10.000 άτομα σε όλη την χώρα, που θα εφαρμοσθεί από τους δήμους υπό την εποπτεία του υπουργείου.

Περισσότερα

«Οι μόνοι χωρίς κολυμβητήριο»

H ομιλία του σε πρόσφατη εκδήλωση του κόμματός του «Νίκη» αφορούσε στα γενικά θέματα. Όμως, ο Δημήτρης Νατσιός δεν λησμονεί… […]

Φωτοσχόλιο

Από την επισκεψη της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στην Αγία Παρασκευή

Αν… δεν ήταν ο Σούλης!

Τον υφυπουργό υγείας Δημήτρη Βαρτζόπουλο ανακοίνωσε ότι φέρνει στο Κιλκίς γιά εκδήλωσή της η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς […]

Δείτε ακόμα