Πολιτική

Υπολογισμό του κόστους μετακόμισης του ΤΕΙ Κιλκίς υπόσχεται ο Κ.Γαβρόγλου

Δεν είναι απαγορευτικό το κόστος μετακόμισης του ΤΕΙ Κιλκίς στις νεόδμητες ιδιόκτητες εγκαστατάσεις του.

Αυτό υποστηρίζει ο υπουργός παιδείας Κώστας Γαβρόγλου απαντωντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ Γιώργου Γεωργαντά γιά το θέμα του εν λόγω ιδρύματος.

Ο κ. Γαβρόγλου υποσχέθηκε αφ’ ενός μεν άμεση εκτιμηση του συνολικού κόστους, που απαιτείται γιά την μετακόμιση του ΤΕΙ  Κιλκίς και την λειτουργία των νέων εγκαταστάσεών του, αφ’ ετέρου δε κατά προτεραιότητα άμεση μεταφορά των εργαστηρίων του τμήματος σε αυτές.

Αντιθέτως ο κ. Γαβρόγλου φάνηκε επιφυλακτικός στην προοπτική άμεσης μετακόμισης και δευτέρου τμήματος στο νέο κτίριο, κάτι το οποίο είναι στις προθέσεις του ΤΕΙ Κ.Μακεδονίας, στο οποίο υπάγεται το παράρτημα του Κιλκίς.

Αιτιολογώντας αυτήν την επιφυλακτικότητα ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε, ότι προηγείται ένας συνολικώς προγραμματισμός γιά την λειτουργία των ΤΕΙ, ώστε αναλόγως προς τα δεδομένα να καταστεί δυνατή αυτή η επιλογή.

Περισσότερα

Χρήστος Σπίγκος: Οι καιροί ου μενετοί

Η συναρπαστική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, και αργότερα με τη διασταλτική προσθήκη «ΠΣ», θα προσελκύσει το ερευνητικό ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών επιστημόνων, […]

Δείτε ακόμα