Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Άμεση ανταπόκριση

Μία πολύ ιδιαίτερη και ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση με τίτλο «Παραολυμπιακά και άλλα» διοργάνωσε πριν από μερικές ημέρες ο δήμος Παιονίας στο κλειστό γυμναστήριο της Αξιούπολης.

Και τούτο, διότι σε αυτήν ήταν πρωταγωνιστές τα παιδιά των σχολείων, και κυρίως αυτά με αναπηρία, μαζί, βεβαίως, με επωνύμους αθλητές από τον χώρο του αθλητισμού με αναπηρία.
Μια εκδήλωση που βρήκε άμεση ανταπόκριση σε χορηγίες από πολλές εταιρείες του νομού μας, ακόμη και έξω από αυτήν, όπως, γιά παράδειγμα, του ερασιτέχνη ΠΑΟ, ο οποίος όχι μόνον υπήρξε χορηγός της εκδήλωσης, αλλά και εκπροσωπήθηκε σε αυτήν από δύο παλαίμαχα αστέρια του μπάσκετμπωλ, που φόρεσαν την φανέλλα με το «τριφύλλι», τον Nίκο Χατζηβρέττα και Γιώργο Χρυσανθόπουλο, όπως μας αποκάλυψε ο αντιδήμαρχος πολιτισμού, αθλητισμού και νέας γενιάς, που «έτρεξε» το όλο εγχείρημα, Κύρος Καλαβάζης.

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, πάντως, διακρίνονται οι δύο παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές με τον δημοτικό υπάλληλο και συνονόματο του αντιδημάρχου Κύρο Παπαγεωργίου, ο οποίος, όμως, έχει και διπλή ιδιότητα, καθώς, πέραν των άλλων, είναι και εγνωσμένης αξίας διαιτητής της καλαθοσφαίρισης.

Περισσότερα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Προσκεκλημένος του Προέδρου

Ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων(ΟΕΚ) με τον ομοσπονδιακό πρόεδρο Frank-Walter Steinmeier, στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue. Ο Κιλκισιώτης πρόεδρος […]

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπύράκη στο δημαρχείο Παιονίας

Δείτε ακόμα