Οικονομία

Άλλη μία βράβευση γιά την «Φαίδων» ΑΕ

Γιά δεύτερη συνεχή χρονιά την Παρασκευή 11.12.15 ο σύνδεσμος βιομηχανιών Β.Ελλάδος απένειμε έπαινο στην εταιρία «Φαίδων» στην κατηγορία βραβείων «Αριστεία μεσαία επιχείρηση Β. Ελλάδος», παρουσία της υφυπουργού βιομηχανίας Θεοδώρας Τζάκρη.
Η δεύτερη αυτή διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για την εδρεύουσα στην ΒΙΠΕ Ν.Σάντας «Φαίδων» ΑΕ, μια και μέσα στην δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας μας, η εταιρία επιδεικνύει σταθερότητα , προσαρμοστικότητα και δημιουργική ανάπτυξη.

Ο θεσμός «Ελληνική Αξία Β.Ελλάδος», που καθιέρωσε ο Σ.Β.Β.Ε. προβάλλει την υγιή επιχειρηματικότητα και την ηθική ανταμοιβή των προσπαθειών που καταβάλουν αυτόν τον καιρό οι ελληνικές επιχειρήσεις μέσα σε αντίξοες συνθήκες. «Σε αυτές τις προσπάθειες είναι απαραίτητο να έχουν αρωγό την Πολιτεία, είτε επιβραβεύοντας αξιόλογες επιχειρήσεις είτε προβάλλοντας την επιχειρηματικότητα ως τη μοναδική διέξοδο προς μια αναπτυξιακή προοπτική», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση που καταλήγει ως εξής: «Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην «Φαίδων» ΑΕ υπόσχονται ότι θα συνεχίζουν να κάνουν καλά και δημιουργικά τη δουλειά τους , «γλυκαίνοντας» ακόμη περισσότερο τις καθημερινές στιγμές και ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές μέρες, με τα μελομακάρονα , τους κουραμπιέδες και τις βασιλόπιτες».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα