Γενικά

Ένας 49χρονος από το Νέο Αγιονέρι το νέο θύμα από τα ορμητικά νερά

Άλλη μια τραγωδία προκάλεσαν στον νομό τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που μετέτρεψαν ακόμη και δρόμους του επαρχιακού, αγροτικού και δασικού οδικού δικτύου σε ορμητικούς χειμάρρους. Αυτή την φορά θύμα υπήρξε 49χρονος απο το Ν. Αγιονέρι, που παρασύρθηκε απο τα ορμητικά νερά, τα οποία έιχαν καλύψει τμήμα του αγροτικού δρόμου, μέσω του οποίου μετέβαινε πεζός στο χωριό του.

Ο άτυχος κάτοικος του Ν. Αγιονερίου έφτασε στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου μεταξύ Άσπρου και Κοκάρτζας προερχόμενως απο τα Σκόπια επιβαίνοντας σε ταξί με έδρα την γειτονική χώρα. Ο Σκοπιανός οδηγός επιχείρησε να διασχίσει το πλημμυρισμένο τμήμα αλλά το όχημα “κόλλησε” και ακινητοποιήθηκε.

Οι δύο άνδρες βγήκαν απο αυτό και σύμφωνα με την μαρτυρία του οδηγού ο Νεοαγιονερίτης αποφάσισε να κατευθυνθέι προς το χωριό με τα πόδια, επικαλούμενος γνώση της περιοχής. Απο το χρονικό εκείνο σημείο και μετά η τύχη του αγνοείται, και ύστερα από ειδοποίηση της αστυνομίας από τον οδηγό ξεκίνησε επιχείρηση γιά την ανεύρεση και διάσωσή του.

Εν τέλει, ο 49χρονος βρέθηκε νεκρός από συνεργείο της ΕΜΑΚ το πρωί της Πέμπτης 11.12.14, ανεβάζοντας στους δύο τον αριθμό των θυμάτων των πλημμυρών στον νομό, μετά την απώλεια και του 77χρονου κτηνοτρόφου πολύ κοντά στην Νέα Σάντα το Σάββατο 6.12.14.

Παραμένει η απαγόρευση

Εν τω μεταξύ ισχύει και σήμερα η απαγόρευση κυκλοφορίας στα εξής πλημμυρισμένα οδικά σημεία:
-Τέταρτο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Πολυκάστρου-Κιλκίς
-Έκτο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Κιλκίς-Μελανθίου
-Επαρχιακή οδός Λειψυδρίου-Φαναρίου
-Ισόπεδη διάβαση Γαλλικού επί της οδού Αργυρούπολης-Σεβαστού
-Πρώτο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Μανδρών-Γαλλικού.

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]

Δείτε ακόμα