Αθλητισμός

Άλλη μία επιτυχία του μαραθωνοδρόμου του Αίαντος Ι.Πολυμένη

Διεξήχθη την Κυριακή 26.4.15 ο 2ος διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, αναγνωρισμένος από την παγκόσμια ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού (IAΑF) και την διεθνή ένωση Μαραθωνίων (AIMS) καθώς και οι παράλληλοι δρόμοι των δέκα και πέντε χιλιομέτρων.
Στο «Νησί των Ιπποτών» αγωνίσθηκε ο μαραθωνοδρόμος του Αίαντος Κιλκίς Γιάννης Πολυμένης πραγματοποιώντας μιάν εξαιρετική εμφάνιση και ένα σπουδαίο επίτευγμα. Μετά την πρώτη συμμετοχή του στον Μαραθώνιο, αυτόν του Ναυπλίου μόλις πριν από έξι εβδομάδες, αγωνίστηκε και σε αυτόν της Ρόδου «σπάζοντας» και πάλι το φράγμα των τριών ωρών.
Ο Πολυμένης τερμάτισε σε 2.54.30 βελτιώνοντας την επίδοσή του κατά 3’.39΄΄ και λόγω απειρίας στην διαχείριση του ρυθμού κατά τη διάρκεια των 42195 μ. δεν έφτασε σε μία επίδοση κάτω από 2.50.00. Η επίδοση αυτή του έδωσε την τρίτη θέση στους άνδρες και τέταρτη της γενικής κατάταξης καθώς αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτη σ’ αυτήν ήταν η Ουρανία Ρεμπούλη με 2.43.54 η οποία «κυνηγούσε» το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο είναι 2:42:00.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα