Αθλητισμός

Άλλη μία αποδοτική χρονιά γιά τον 18χρονο Α.Κάκαρη

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ) πραγματοποίησε το Σάββατο 28.2.15, στην Θεσσαλονίκη την καθιερωμένη τιμητική εκδήλωση γιά τους έξι πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας κατά το παρελθόν έτος.
Μεταξύ αυτών και ο αναβάτης του ΜΟ Κιλκίς Απόστολος Κάκαρης που κατέκτησε την 6η θέση επί συνόλου 35 συμμετοχών του πρωαθληματος μότο κρος Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία ΜΧ2 (250 κυβικών εκατοστών τετράχρονων μοτοσυκλετών).
«Ηταν μία δύσκολη αγωνιστική χρονιά γιά εμενα το 2014, το «πάλεψα» όμως αρκετά και κατάφερα να κατακτήσω την έκτη θέση του πρωταθλήματος», δήλωσε ο 18χρονος Κιλκισιώτης αναβάτης.
Στην σχετική ανακοίνωση του μοτοσυκλετιστικού ομίλου Κιλκίς αναφέρονται και τα εξής:
«…Συγχαίρουμε τον αθλητή μας γιά την προσπάθειά του στο δύσκολο αυτό μηχανοκίνητο άθλημα και βεβαίως την κατάκτηση της 6ης θέσης στο αγώνισμά του.
Μέσα από αυτό το παιδί, και ως παράδειγμα, θέλουμε να προωθήσουμε και να προβάλουμε το αθλητικό πνεύμα στους μοτοσυκλετιστές μας.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια λοιπόν και τις καλύτερες ευχές μας γιά μία καλύτερη αγωνιστική χρονιά που ξεκινά».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]