Αθλητισμός

Άλλη μία αξιόλογη εμφάνιση Αίαντος Κιλκίς στον στίβο


Δύο μετάλλια, έξι τιμητικές θέσες, η πολύ καλή έβδομη θέση στην γενική κατάταξη και η εξαιρετική δεύτερη θέση σε επίπεδο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλης-Κιλκίς, πίσω από τον «άπιαστο» στην παρούσα συγκυρία ΓΣ Μανδρών, ήταν ο αξιόλογος απολογισμός της συμμετοχής του Αίαντος Κιλκίς στους αγώνες της πρώτης φάσης των διασυλλογικών πρωταθλημάτων κλασικού αθλητισμού ανδρών και γυναικών.
Οι αγώνες, με την συμμετοχή συλλόγων από όλη την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, διεξήχθησαν το Σάββατο 18.4.15, στο εθνικό στάδιο Σερρών.
Τα μετάλλια γιά τον Αίαντα κατέκτησαν η Ιωάννα Πανάβογλου, ασημένιο στην σφυροβολία με επίδοση 46,68μ., που είναι η έκτη φετινή καλύτερη στην Ελλάδα και η οποία της έδωσε το «εισιτήριο» γιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών, και η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, χάλκινο στο άλμα εις μήκος με 5,33μ.
Το όριο συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών υπερέβη και ο Αντώνης Κόντος στην σφυροβολία με 45,67μ., καταλαμβάνοντας την έκτη θέση, μία υψηλότερη από τον Χάρη Χατζηαδαμίδη, που είχε ως καλύτερη επίδοση τα 43,50μ.
Ο ίδιος αθλητής κατετάγη έβδομος στην δισκοβολία με 33,33μ., ενώ ο Φραγκίσκος Βαμβακάρης τερμάτισε τέταρτος στον δρόμο 400μ. με 1.01.66.
Ως προς τις άλλες αθλήτριες η Μαρία Στάμου κατετάγη τέταρτη στον δρόμο 3000μ. μετά φυσικών εμποδίων (στηπλ), ενώ η Βικτωρία Καϊσίδου κατετάγη ενδέκατη στο άλμα εις μήκος με 4,71μ.
Όπως αναφέρθηκε, ο Αίας Κιλκίς, με τους 31 βαθμούς που συγκέντρωσε, κατέλαβε την έβδομη θέση της γενικής κατάταξης και την δεύτερη σε επίπεδο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλης-Κιλκίς.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Ζούμε μια μαγική εικόνα. Κρίσιμα θέματα έρχονται στην επιφάνεια κάθε μέρα που αφορούν μείζονα κοινωνικά ζητήματα και κατ’ επέκταση την εκπαίδευση

Του Κώστα Ανθόπουλου* και Νίκου Τσούλια* Και το σχολείο χωρίς ουσιαστική υποστήριξη μοιάζει να είναι με νησίδα μέσα στην έρημο. […]