Πολιτική

«Αλλά…ΖΩ» για την δημαρχία στηρίζει στο Κιλκίς ο ΣΥΡΙΖΑ

Τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά…ΖΩ» στηρίζει στις εκλογές γιά την δημαρχία Κιλκίς ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Η τοπική οργάνωση μελών ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με βάση τις αρχές του ιδρυτικού Συνεδρίου: «Η καθιέρωση κανόνων δημοκρατίας, διαφάνειας και αξιοκρατίας με κύριο μέλημα την πάταξη της διαφθοράς, της διαπλοκής και του κομματισμού, που πολλές φορές δημιουργήθηκαν και έδειξαν αρνητικό πρόσωπο για την αυτοδιοίκηση της χώρας», αποφάσισε να στηρίξει στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, την δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά…ΖΩ»
Λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι «μνημονιακές» δυνάμεις της συγκυβέρνησης συναισθανόμενες την ολοκληρωτική απαξίωση της πολιτικής τους, στρέφονται στην όξυνση και την παροχολογία. Στο Κιλκίς, όπως παντού, τα ίδια φαινόμενα δείχνουν να επικρατούν, καθώς «ανεξάρτητα» σχήματα εμφανίζονται και εξαφανίζονται προσπαθώντας να εκμαιεύσουν την ψήφο των πολιτών. Αυτονοήτως αυτή η πολιτική θα πρέπει να καταδικαστεί στην κάλπη.
Η «Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά…ΖΩ» από την στιγμή που δημιουργήθηκε από τους ίδιους, τους απλούς δημότες του Κιλκίς, με διαδικασίες αμεσοδημοκρατικές, με φρέσκιες ιδέες, με νέους ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να προσφέρουν χωρίς ανταλλάγματα, μπορεί να δώσει προοπτική και διέξοδο στις αγωνίες του κάθε δημότη. Να συμβάλει στην ενεργό συμμετοχή των δημοτών, στο αγκάλιασμα των δομών και δράσεων αλληλεγγύης και στην προστασία του δημόσιου πλούτου και των κοινωνικών αγαθών.
Σταθερώς αντίθετος στην «μνημονιακή» πολιτική και στον «Καλλικράτη» της καταστροφής και της απογύμνωσης της ελληνικής επαρχίας, ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς θεωρεί ότι οι αρχές και οι αξίες της «Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής Αλλά…Ζω» βρίσκονται κοντά στις δικές του αρχές για την τοπική αυτοδιοίκηση. Πιστεύει ότι αυτή αγωνίζεται χωρίς αγκυλώσεις, αλλά με ξεκάθαρη πολιτική κατεύθυνση για την ανατροπή της σημερινής κατάστασης δίνοντας ελπίδα και προοπτική. Καλεί τα μέλη, τους φίλους, αλλά και όλους τους δημότες του Κιλκίς να την εμπιστευτούν και να την πλαισιώσουν».

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα