Αθλητισμός

Έληξε η συνεργασία του προπονητή Γ.Αβραμίδη με τον Κιλκισιακό

Την παραίτησή του υπέβαλε την Τετάρτη 29.1.20 ο προπονητής του Κιλκισιακού Γιώργος Αβραμίδης, ύστερα από φιλικό αγώνα προπόνησης της ομάδας.

Σύμφωνα με «πηγή» της διοίκησης του συλλόγου ο κ. Αβραμίδης επικαλέσθηκε προσωπικούς λόγους χωρίς να τίθεται από πλευράς διοικούντων θέμα αμφισβήτησης του έργου του.

Πάντως, άλλες δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για μη υλοποίηση ωρισμένων προτάσεων του για την περαιτέρω πορεία.

Στην τεχνική ηγεσία τον διαδέχθηκε ο… αχρείαστος συστάσεων παλαίμαχος άσσος του Κιλκισιακού Νίκος Κωτάκης, στην… πολλοστή φορά που αναλαμβάνει καθήκοντα μετά από παραίτηση ή απομάκρυνση προπονητή.

Όπως ανέφερε η ίδια «πηγή», ο κ. Κωτάκης θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας του Κιλκίς έως το τέλος της περιόδου.

Ο ίδιος, μιλώντας, στον «Μαχητή» δήλωσε, ότι αυτή η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας δεν υποδηλώνει «παραίτηση» από την προσπάθεια παραμονής της ομάδας στην γ’ εθνική κατηγορία.

«Θα εξαντλήσουμε όλα τα θεωρητικά και μαθηματικά περιθώρια, «κυνηγώντας» μέχρι τέλους την παραμονή», τόνισε χαρακτηριστικώς.

Επίσης η διοίκηση του Κιλκισιακού ανακοίνωσε την συμφωνία με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αλέξανδρο Χατζηβασιλάκη (τερματοφύλακα) από τον ΠΑΟΚ Σταυρού, Παύλο Σωνίτη (αμυντικό) από τον Μακεδονικό Λητής, Αθανάσιο Φασουλάκο (αμυντικό) από την ΑΕΠ Ηρακλής, Γεώργιο Αλπανίδη (αμυντικό) από τον Ερμή Τερπύλλου, Αλέξανδρο Ιγνατιάδη (επιθετικό) από την Γερμανία.

Επίσης ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τους Ευστράτιο Λάμπογλου, Χρύσανθο Ξανθόπουλο και Περικλή Ποιμανίδη τους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα