Ειδήσεις Video

«Άλλα αντ’ άλλων» από την δημοτική αρχή Κιλκίς για την αυθαίρετη αφαίρεση Ηρώου

Την απίστευτη θέση όσον αφορά στο περιστατικό του Ηρώου που μεταφέρθηκε από το Κοιλάδι στο Χειμαδιό με διαδικασία η οποία δεν διαφέρει… από κλοπή, ότι ως θέμα θα τεθεί προς συζήτησιν σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το οποίο θα λάβει απόφαση “είτε για επίστροφή του στο Κοιλάδι είτε για παραμονή του στο Χειμαδιό” διατύπωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 11.11.19!

Η θέση αυτή προκαλεί κατάπληξη όχι μόνον διότι συνιστά ανοχή μέχρις… αποδοχής της ασυδοσίας ή έστω αυθαιρεσίας κάποιων από πλευράς της δημοτικής αρχής αλλά και επειδή διατυπώνεται από νομικό ο οποίος γνωρίζει ότι σε κάθε τέτοια περίπτωση εφ’όσον υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία, την αρμοδιότητα για αυτήν δεν έχει ο δήμαρχος ή το δημοτικό συμβούλιο αλλά…ο εισαγγελέας.

Εξ ου και τα εύλογα ερωτηματικά που προκάλεσε η τοποθέτηση του κ.Κυριακίδη σε απάντηση του στον δημοτικό σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Λάζαρο Παζαρτζικλή που έκανε σχετική αναφορά. Ο κ. Παζαρτζικλής χαρακτήρισε το περιστατικό ως “έργο του παραλόγου” από την στιγμή που εμπλέκονται δυο οικισμοί της… ίδιας κοινότητας και η “αρπαγή” αιτιολογήθηκε με παραπομπή στην διοργάνωση εκδηλώσεων για.. την 28η Οκτωβρίου!

“Δεν θα έπρεπε, ύστερα από όλα αυτά, κάποιος να λογοδοτήσει;” διερωτήθηκε ο κ. Παζαρτιζκλής.

“Ως να λέμε, οτι οποιοσδήποτε μπορεί και “νομιμοποιείται” να παίρνει ο,τιδήποτε από οπουδήποτε έτσι επειδή του… “γέμισε το μάτι” ή του αρέσει” πρόσθεσε με νόημα ενώ ζήτησε αφ’ ενός μεν υπεύθυνη και σοβαρή ενημέρωση για το σκεπτικό της “αρπαγής” αλλά και ουσιαστικές παρεμβάσεις του δήμου για αποτροπή τέτοιων περιστατικών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα