«Διορθώσεις» Καλλικράτη

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Με εμφανή στο πρόσωπό του τα σημάδια της αναθάρρησης, συναντήσαμε κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας το μέλος της πλειοψηφίας του Γιάννη Αλίρη.

Αιτία, όπως πληροφορηθήκαμε διά στόματος του ιδίου, το γεγονός ότι η «νέα κυβέρνηση έχει στις σκέψεις της» να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τους «καλλικρατικούς» δήμους.

Κάτι που κατά τον ίδιο «ανοίγει» ξανά το θέμα αυτονόμησης του δήμου Γουμένισσας θιασώτης του οποίου και μάλιστα με την βούλα είναι ο Γουμενισσιώτης αυτοδιοικητικός από ιδρύσεως του δήμου Παιονίας ή, γιά να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, και πριν την ίδρυσή του.

Ιδωμεν, διότι πιστεύουμε ότι είναι πολύ νωρίς να τεθούν στο τραπέζι τέτοιου είδους ζητήματα αν και δεν βιαζόμαστε να τα αποκλείσουμε.

Περισσότερα

Εμμονή για… εύλογες απορίες

Σε περιοχές, όπου δεν υπάρχουν θάλασσα ή γλυκά νερά (λίμνες, ποταμοί, ρυάκια, δίαυλοι), είθισται, και αποτελεί και αυτό παράδοση, την […]

Με αποδέκτη… τον δήμαρχο!

Ο αντιδήμαρχος Κιλκίς, αρμόδιος γιά τον πολιτισμό, ήταν ένα από τα πρόσωπα, που τίμησε πριν λίγες ημέρες η ένωση αποστράτων […]

Δείτε ακόμα