Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

«Διορθώσεις» Καλλικράτη

Με εμφανή στο πρόσωπό του τα σημάδια της αναθάρρησης, συναντήσαμε κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας το μέλος της πλειοψηφίας του Γιάννη Αλίρη.

Αιτία, όπως πληροφορηθήκαμε διά στόματος του ιδίου, το γεγονός ότι η «νέα κυβέρνηση έχει στις σκέψεις της» να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τους «καλλικρατικούς» δήμους.

Κάτι που κατά τον ίδιο «ανοίγει» ξανά το θέμα αυτονόμησης του δήμου Γουμένισσας θιασώτης του οποίου και μάλιστα με την βούλα είναι ο Γουμενισσιώτης αυτοδιοικητικός από ιδρύσεως του δήμου Παιονίας ή, γιά να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, και πριν την ίδρυσή του.

Ιδωμεν, διότι πιστεύουμε ότι είναι πολύ νωρίς να τεθούν στο τραπέζι τέτοιου είδους ζητήματα αν και δεν βιαζόμαστε να τα αποκλείσουμε.

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]