Αθλητισμός

«Πλώρη» γιά …«πιό μακριά» «βάζει» ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς στο ανδρικό τμήμα της «ακαδημίας» ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς. Στο «τιμόνι» της ομάδας παραμένει ο Μιχάλης Αναστασιάδης , ενώ δεν αποκλείεται να πλαισιωθεί και από ένα νέο μέλος στο τεχνικό επιτελείο, που θα προστεθεί στο ήδη υπάρχον, με τον Σάκη Σημαιοφορίδη στην θέση του τεχνικού συμβούλου και τον Μάκη Μωυσίδη σε αυτήν του προπονητή τερματοφυλάκων.

Στο δείπνο που παρέθεσαν στους ποδοσφαιριστές διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, ανακοινώθηκαν οι στόχοι της επόμενης χρονιάς, που αφ’ ενός είναι μεν η διεκδίκηση της πρώτης θέσης και της ανόδου, αφ’ ετέρου δε ο πρωταρχικός εδώ και χρόνια και λόγος ύπαρξης της ανδρικής ομάδας που είναι η διάκριση, ανάδειξη και εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της.

Στο πλαίσιο επίτευξης του παραπάνω στόχου παραμένουν στην ομάδα οι εμπειρότεροι ποδοσφαιριστές της όπως οι Ντίνος Ψωμιάδης, Μιχάλης Νικολαίδης, Κώστας Βασιλειάδης που επανέρχεται από τον τραυματισμό του, Νίκος Βασιλειάδης, Σωκράτης Σιδηρόπουλος και Περικλής Χειμωνίδης.

Η ομάδα έχει ήδη αποχαιρετήσει τους Μπάμπη Δαγκλή και Χρήστο Λίκα τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια. Οι αποχωρήσεις περιορίζονται και σταματούν στις περιπτώσεις των δύο αυτών ποδοσφαιριστών καθώς όλοι οι άλλοι υπολογίζονται στο δυναμικό της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Όσον αφορά, στο θέμα του φυσικού ηγέτη της ομάδας Κώστα Ντουντούκη παραμένει «ανοικτό» καθώς υπάρχουν προτάσεις από ομάδες εθνικών κατηγοριών χωρίς να αποκλείεται η περίπτωση παραμονής του.

Στην ομάδα έχει επανέλθει ο 21χρονος Γιώργος Μπαρχουνταρασβίλι ο οποίος με τις μεγάλες δυνατότητες και την κατάρτισή του θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια των συμπαικτών του. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα και άλλων δύο-τριών νεαρών πάντα ποδοσφαιριστών καθώς και αυτών που προωθούνται από την πρωταθλήτρια παιδική ομάδα του «Αλέξανδρου».

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα