Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αξίζει

Στο ένθετο περιοδικό “Ταξίδια» της κυριακάτικης Καθημερινής (13.12.20) δημοσιεύθηκε φωτογραφία του Κωνσταντίνου Ευγενίδη, που είχε «τραβηχθεί» τον Ιούλιο του 2020 στη λίμνη Δοϊράνη.

Ο ίδιος σχολιάζει:

“Μαζί με τον φίλο και συνοδοιπόρο Κωνσταντίνο Πιτυκάκη, στον ελεύθερο χρόνο μας, συνήθως οργανώνουμε και σχεδιάζουμε φωτογραφικές εξορμήσεις σε κοντινό φυσικό περιβάλλον.

Οι φωτογραφικές μας προτιμήσεις μας οδηγούν συχνά στον νομό Κιλκίς.

Αξίζει κανείς να επισκεφτεί την λίμνη Δοϊράνη, μοναδικό υγροβιότοπο με ιστορικά στοιχεία και μνημεία του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, τις Μουριές, ανατολικά της Δοϊράνης, το πάρκο φύσης στο Σκρα, με την «γαλάζια» λίμνη και τους καταρράκτες, την Πικρολίμνη, την μοναδική μη παράκτια λίμνη με αλμυρό νερό, την Γουμένισσα με τα διατηρητέα σπίτια και την παραγωγή κρασιού, το Πολύκαστρο.

Μας ενθουσίασε και συνεχίζει να μας προκαλεί θαυμασμό η ομορφιά της λίμνης Δοϊράνης. Εκεί, όπου μας περιμένει σιωπηλή η φύση, να μας δείξει ότι πάντα θα κερδίζει.”

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα