Αθλητισμός

Αξιοσημείωτες εμφανίσεις δρομέων του Αίαντος Κιλκίς

Πλέον και με τηn βοήθεια του καιρού οι αγώνες δρόμου διεξάγονται πάνω σε εβδομαδιαία βάση προσελκύοντας εκατοντάδες κόσμου σε πόλεις όλης της Ελλάδας όπου πραγματοποιούνται διάφορες διοργανώσεις. Η ομάδα των δρομέων του Αίαντος Κιλκίς συνέχισε τις συμμετοχές και τις επιτυχίες για άλλη μια φορά με τις εμφανίσεις των αθλητών του στην Αθήνα και στο Κιλκίς την Κυριακή 3/5.
Στην πρωτεύουσα διοργανώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο εκεί 4ος ημιμαραθώνιος όπου χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το Σύνταγμα και έλαβαν μέρος στον ημιμαραθώνιο, και στα αγωνίσματα 5.000μ. και 3.000μ.. Στην εκκίνηση για τον ημιμαραθώνιο βρέθηκαν περισσότεροι από 4000 δρομείς και ανάμεσά τους ο Γιάννης Πολυμένης ο οποίος μετά την επιτυχία του την προηγούμενη εβδομάδα στον διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους και τερμάτισε 24ος με 1.23.08 με εμφανή την κόπωση από τον προ εβδομάδος αγώνα του. Ακόμη στα 5000μ. συμμετέσχε ο Παναγιώτης Αβραμίδης ο οποίος κατάφερε να τερματίσει 41ος ανάμεσα σε 4886 δρομείς με 21.37.
Στο Κιλκίς διοργανώθηκε ο τρίτος αγώνας ορεινού δρομου στον λόφο του Αγίου Γεωργίου προσελκύοντας πολλούς συμπολίτες μας αλλά και σπουδαίους αθλητές του συγκεκριμένου αγωνίσματος. Στην απαιτητική διαδρομή του ημιμαραθωνίου αγωνίστηκε ο Γιώργος Χνιτίδης ο οποίος σημείωσε πολύ μεγάλη ατομική επίδοση και τερμάτισε 31ος με 2.45.47. Στα 5.000μ. ο Σταύρος Κατσαρώνας τερμάτισε δεύτερος και ο Κυριάκος Σαχπεκίδης έβδομος δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της ομάδας των δρομέων του Αίαντος Κιλκίς, που γυμνάζονται με τον προπονητή Φίλιππο Μισαηλίδη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]