Αθλητισμός

Αξιόλογη παρουσία της Τόλμης σε διεθνή συνάντηση τέκβον-ντο


Με την συμμετοχή 1430 αθλητών και αθλητριών συλλόγων από 57 χώρες διεξήχθησαν το τριήμερο από την Παρασκευή 16 έως και την Κυριακή 18.1.15 στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ («Παλατάκι»), στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, οι αγώνες της διεθνούς διασυλλογικής συνάντησης τέκβον-ντο Θεσσαλονίκης.
Η συνάντηση στέφθηκε από απόλυτη διοργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ενώ το τεράστιο ενδιαφέρον γι’ αυτήν οφείλεται στις τροποποιήσεις, που επήλθαν στις διασυλλογικές διοργανώσεις όσον αφορά στις προκρίσεις αθλητών και αθλητριών στους κορυφαίους αγωστικούς θεσμούς, όπως είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τα παγκόσμια και τα ηπειρωτικά πρωταθλήματα.
Εξ ου και το γεγονός, ότι η ένωση τέκβον-ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) «κυνήγησε» επιμόνως και, εν τέλει, πέτυχε να αναλάβει την μεγάλυ αυτή διασυλλογική διοργάνωση, στην οποία χρησιμοποιήθηκε όλη η σύγχρονη τεχνολογία και εφαρμόσθηκαν όλοι οι νέοι κανονισμοί διαιτησίας.
Στους αγώνες έλαβε μέρος και η Τόλμη Κιλκίς, που είχε μιάν αξιόλογη παρουσία.
Την εντονώτερη έκαναν οι Μαρία Φουλεδάκη (+68κ. νεανίδων) και Παύλος Βαλσαμίδης (+68κ. παίδων), που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους.
Τιμητικές θέσεις από πέμπτη μέχρι όγδοη κατέλαβαν οι Αθανάσιος Βαφειάδης (-73κ. εφήβων), Γεωργία Σκαρλάτου (-68κ. νεανίδων) και Μελέτιος Αθανασιάδης (-49κ. παίδων).
Τέλος, άφησαν καλές εντυπώσεις, έστω και αν δεν προκρίθηκαν στην πρώτη οκτάδα οι Σεβαστιανός Αναστασιάδης, Φώτιος Δαδούπης, Χριστοφορος Δεληγιαννίδης, Βαλσάμω Καϊκη, Μαρία Καλφοπούλου, Αριστείδης Κουτσός, Δήμητρα Κουτσού, Κυριάκος Κωνσταντινίδης, Αθανασία Μουλιώτα, Αθανάσιος Παπουτσής και Ευθυμία Στεφανίδου.
Τόσο οι προπονητές Γιώργος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου Παύλος Κουραλίδης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιά την συνολική παρουσία των στελεχών του, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]