Αθλητισμός

Αξιόλογη παρουσία Άθλου Κιλκίς σε «φεστιβάλ» πολεμικών τεχνών

Διεξήχθησαν την Κυριακή 15.5.16 στο κλειστό γυμναστήριο Πολίχνης Θεσσαλονικής οι αγώνες του πρωταθλήματος-φεστιβάλ πολεμικών τεχνών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (ΕΟΠΤ).
Οι συμμετοχές υπήρξαν ικανοποιητικές και το επίπεδο των αγώνων αρκετά υψηλό. Τα πρωταθλήματα αυτά διοργανώνονται με σκοπό την απόκτηση εμπειριών από πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές και την διατήρηση έμπειρων αθλητών σε επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση.

Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετέσχε και ο Αθλος Κιλκίς στο κικ μπόξιν αλλά και στο τεκβον-ντο.
Τα στελέχη του σημείωσαν τα εξής αποτελέσματα:

Κικ μπόξιν

– Γιάννης Δουδουλακάκης στην κατηγορία έφηβων κιλά 74 στυλ low kick νίκη.
– Βαρβάρα Σοφιανού κατηγορία γυναικών 80 κ. νίκη άνευ αγώνος.
-Παπαδόπουλος Χαράλαμπος στην κατηγορία ανδρών 75 κ ήττα.
– Γιάννης Δημόπουλος στην κατηγορία ανδρών 83 κ, ισοπαλία.
– Κωνσταντίνα Ακομπίαν στην κατηγορία γυναικών 49 κ., ήττα .
– Νίκη Κραχτοπούλου στην κατηγορία γυναικών 59 κ., νίκη και ισοπαλία.
– Άννα Τσομπάνη στην κατηγορία γυναικών 68 κ, εντυπωσιακή νίκη απέναντι στην έμπειρη Νίκη Μποζιδου (αγώνας πολύ «σκληρός» επαγγελματικού επίπεδου).
Οι αθλητές Δάφνη Κατή και Φελιξ Γεζηβεκιδης παρά την αρχική δήλωση τους στους αγώνες δεν προσήλθαν λόγω τραυματισμού.

Τεκβον-ντο

– Ελένη Μαρία Ελευθεριαδου 51 κ., μικρών προκορασίδων
– Διονυσία Δεγκιαρη 22 κ., μικρών προκορασίδων
– Δημοσθένης Κεσιδης 24 κ., προπαίδων
– Μανώλης Τιρεκιδης 27 κ., προπαίδων
– Μιχαήλ Πουντζουκιδης 27 κ., πολύ μικρών προπαίδων
– Λευτέρης Σαμαρας 37 κ., προπαίδων
– Δημήτρης Πετρου 30 κ., μικρών προπαίδων

Όλοι οι αθλητές του Άθλου πραγματοποίησαν ικανοποιητικές εμφανίσεις ανάλογου του επιπέδου και των εμπειριών του καθενός. Μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους αθλητές ως ηθική αμοιβή για την προσπάθεια τους. Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Κωνσταντίνος Πουντζουκιδης δήλωσε: Ολοι οι αθλητές αγωνίσθηκαν ανάλογου της δυναμικότητας και της πείρας του καθενός. Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτούς τους αθλητές που αγωνίζονται είτε ηττώνται είτε νικούν αφού μάχονται και αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι είναι αγωνιστές των γηπέδων και όχι του καναπέ! Ευχαριστούμε τον έφορο της ομάδος Αναστάσιο Μουτσακη για την πολύτιμη βοήθεια του στην προετοιμασία των αθλητών πριν των αγώνα.

Στον δρόμο υγείας
Την Κυριακή 15.5.16 διεξήχθη στον λόφο του ΑγίουΑΘΛΟΣ Γεωργίου το «4ο Kilkis Trail Running» με μεγάλη επιτυχία. Το «παρών» για άλλη μια φορά έδωσε ο Αθλος Κιλκίς στους αγώνες που διοργάνωσαν ο σύλλογος φίλων ποδηλάτου Κιλκίς, ο σύλλογος δρομέων υγείας Κιλκίς και ο δήμος Κιλκίς.
Σε έναν αγώνα που εχει γίνει θεσμός απο τον Αθλο συμμετέσχε ο Γεωργιος Ταβδαριδης ο οποίος έτρεξε στον ορεινό αγώνα 10.000μ.
Ο Αθλος Κιλκις ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση του αγώνα, ελπίζοντας να συνεχιστεί και τις επομενες χρονιές .

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]