Αθλητισμός

Αξιόλογη εμφάνιση και τρία χάλκινα μετάλλια ο απολογισμός του ΓΑΣ Κιλκίς

Διεξήχθησαν το Σάββατο 18.4.15 στο εθνικό στάδιο Σερρών οι αγώνες της πρώτης φάσης των διασυλλογικών πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών γιά τα σωματεία της Θράκης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Πέλλας και Κιλκίς.
Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετέσχε στους αγώνες με πέντε αθλητές και δύο αθλήτριες και κατάφερε να εντυπωσιάσει, κατακτώντας δύο χάλκινα μετάλλια.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:
«…Αν και τα μέσα του Απρίλη δεν είναι εποχή για να βρεθεί κανείς σε ιδανική κατάσταση, είναι όμως μία καλή στιγμή για να εξαγάγουν οι αθλητές και οι προπονητές τους τα πρώτα συμπεράσματα. Και τα συμπεράσματα αυτά ήταν περισσότερο από θετικά, αφού μεγάλη ατομική επίδοση στα 100 μ όπου συμμετείχε σημείωσε και ο παίδας αθλητής Παύλος Παπαδόπουλος που με 11”13 στον τελικό (11”19 στον προκριματικό) συνέτριψε την ατομική του επίδοση που ήταν 11.78 πέρυσι. Ο Παπαδόπουλος σημείωσε την δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία του, και δείχνει ότι «βαδίζει στα χνάρια» των κορυφαίων δρομέων ταχυτήτων του ΓΑΣ Κιλκίς θέτοντας υψηλούς στόχους για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.
Στο ίδιο «μήκος κύματος» και η κορασίδα ακοντίστρια Σωτηρία Καζαντζίδου που με 37,41 μ βελτίωσε κατά πολύ την ατομική της επίδοση με ακόντιο εξακοσίων γραμμαρίων (από 36,06) κατακτώντας το πρώτο της χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών. Η αθλήτρια του ΓΑΣΚ , στοχεύει ψηλά και φέτος θέλοντας να επαναλάβει την επιτυχία του χρυσού μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκορασίδων πριν δύο χρόνια.
Την τέταρτη θέση με καλύτερο άλμα στα 1,87 μ κατέκτησε ο Κώστας Καρνάβας που για ακόμη ένα αγώνα βρέθηκε στο στάδιο για να βοηθήσει την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς και σίγουρα θα είχε ανέβει πιο ψηλά αν δεν είχε να αντιμετωπίσει την κούραση απο το ταξίδι (ταξίδεψε από τη Λάρισα κατ’ ευθείαν στις Σέρρες) και τα “παιχνίδια” του ανέμου που δυσκόλεψε τις προσπάθειες όλων των αθλητών.
Φυσικά, κορυφαία στιγμή των αγώνων ήταν η αγωνιστική επιστροφή του 33χρονου Τάσου Λουνή σε επίσημους αγώνες μετά από δεκαετή απουσία. Ο παλιός πρωταθλητής του δεκάθλου αγωνίστηκε στη σφαιροβολία όπου σημείωσε 11,15 μ αλλά και στην σκυταλοδρομία 4χ100 μ των Ανδρών οδηγώντας την ομάδα ΓΑΣ Κιλκίς μαζί με τους Θανάση Μιχαηλίδη, Γιάννη Χαραλαμπίδη και Παύλο Παπαδόπουλο , στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους αγώνες με 46”11.
Τέλος, στους αγώνες συμμετείχε και η 16χρονη Ελένη Κωνσταντινίδου που πήρε το “βάπτισμα” στην κατηγορία των γυναικών σημειώνοντας 14”00 στα 100 μ και 4,40 μ στο άλμα εις μήκος.
Μετά το τέλος των αγώνων ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης που συνόδευσε την αποστολή στα Σέρρας δήλωσε: “ Θέλω να συγχαρώ όλους τους αθλητές μας που πήραν σήμερα μέρος στους αγώνες για το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξαν για ακόμη μια φορά. Είμαστε υπερήφανοι για τους αθλητές και τους προπονητές μας και φυσικά τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]