Αθλητισμός

Αξιόλογες εμφανίσεις από τα «Αετόπουλα»

Αξιόλογες και ελπιδοφόρες εμφανίσεις, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων πραγματοποίησαν οι καλαθοσφαιρικές ομάδες ηλικιακών κατηγοριών του Αετού Κιλκίς, δείχνοντας σαφή «δείγματα γραφής» του έργου, το οποίο επιτελείται στα αντίστοιχα τμήματα υποδομής.
Ειδικότερα:

«Βάπτισμα του πυρός»

Η ομάδα πολύ μικρών προπαίδων («προμίνι») «πήρε το βάπτισμα του πυρός» με εκτός έδρας νίκη επί του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών με 53-45.
Επαιξαν οι Αμοιρίδης, Αποστολίδης, Βιολιτζής, Γιαννακίδης, Γκουβατζόγλου, Δαδάτσης, Ματθέλης, Παπαδάκης, Παπαμιχαηλίδης, Φωκάς και Χούρης.

«Πάλεψε»

Αντίστροφη των πραγμάτων στον αγώνα μικρών προπαίδων («μίνι»), καθώς στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς ο Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών παρουσιάσθηκε περισσότερο «προχωρημένος» και έμπειρος και επικράτησε του Αετού με 60-32.
Όμως, τα «Αετόπουλα» δεν «παράτησαν» ούτε στιγμή τον αγώνα και «πάλεψαν» για το καλύτερο έως το τέλος, σε ένα ιδιαιτέρως ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον.

Επαιξαν οι Ασιγκίδης, Αντωνίου, Γ. Γιάννογλου, Π. Γιάννογλου, Καβάζης, Καπίδης, Κέρος, Κουζουκάκης, Λεγγερής, Νίκα, Παπαθεοδώρου, Στεφανίδης και Ταχτσίδης.

Μετάλλια από Α. Σαμαρά και Σ. Χητίδη και τέταρτη θέση στο ομαδικό

Περισσότερα
Δείτε ακόμα