Ακόμη πιό στενή η συνεργασία του Αλέξανδρου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αθλητισμός /

Σε κλίμα συνεργασίας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7.9.15 η συνάντηση της «ακαδημίας» του Αλέξανδρου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από πρόσκληση των ιθυνόντων της δεύτερης.

Την «ακαδημία» εκπροσώπησε ο τεχνικός διευθυντής της Μιχάλης Αναστασιάδης ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ παρέστησαν οι Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος ως επικεφαλής του προγράμματος του δικτύου «ακαδημιών», Κυριάκος Αλεξανδρίδης παλαίμαχος άσσος και νυν υπεύθυνος του δικτύου, Βασίλης Μήττας, τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής, , ενώ το τμήμα ανίχνευσης ταλέντων εκπροσωπήθηκε από τους επίσης παλαίμαχους άσσους Κώστα Λαγωνίδη και Κώστα Μαλιούφα.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε ένας σύντομος απολογισμός του προγράμματος δικτύου «ακαδημιών» για τη χρονιά που πέρασε και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν :
• Στο ενιαίο πλάνο και τον ετήσιο σχεδιασμό προπονητικού προγράμματος.
• Στην συμμετοχή σε διοργανώσεις και κατασκηνώσεις του ΠΑΟΚ.
• Στην διοργάνωση ημερίδων σε θέματα διατροφής, ψυχολογικής υποστήριξης αθλουμένων κ.ά.
• Στην ανίχνευση και προώθηση ταλέντων.
Επισημάνθηκε ότι ο Αλέξανδρος αποτελεί μια από τις πολυπληθέστερες και ποιοτικότερες «ακαδημίες» του δικτύου «ακαδημιών» του ΠΑΟΚ και έχει διοχετεύσει ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές της στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όλοι οι παρευρεθέντες εκδήλωσαν την βούληση και την πεποίθησή τους για μια πιο στενή και εποικοδομητική συνεργασία.

Περισσότερα

Επανήλθε η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ – Τιμήθηκαν οι άνθρωποι της προσφοράς στον κορυφαίο θεσμό της Ένωσης

Παρουσία των εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο εστίασης […]

Δείτε ακόμα