Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Ακόμη να το λάβει

Εδώ και οκτώ μήνες δεν λειτουργεί το κυλικείο του β’ ΚΑΠΗ δήμου Κιλκίς, στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Και όπως αναφέρει η μισθώτριά του, ενώ κατά το εν λόγω διάστημα λαμβάνει συνεχώς διαβεβαιώσεις για την καταβολή του ποσού, που της αναλογεί ως πληγείσας από τα εν λόγω μέτρα, αυτό… δεν της έχει καταβληθεί ακόμη, με επακόλουθο να βρίσκεται σήμερα σε πολύ δύσκολη θέση.

Επί πλέον, σημειώνει ότι από επίσημη «πηγή» ενημερώθηκε, ότι, επειδή όλα τα κυλικεία υπάγονται στον τομέα της εστίασης, αυτή δεν δικαιούται της συγκεκριμένης αποζημίωσης, γεγονός που εκθέτει όσους την διαβεβαίωναν γιά το αντίθετο, κάνοντας λόγο γιά απλή γραφειοκρατική καθυστέρηση.

Τέλος αναφέρει, ότι εδώ και καιρό έχει ζητήσει κατ’ επανάληψιν συνάντηση με τον δήμαρχο, «χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα», όπως πρόσθεσε.

Για την περίπτωσή της από ποιόν και πότε θα δοθεί σαφής εξήγηση;

Περισσότερα

Φωτοσχόλιο

Μετά το αποτέλεσμα των Ευροεκλογών

Συγχαρητήρια χωρίς ντροπή

Χωρίς ίχνος ντροπής ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Μηνάς Παπαδόπουλος απέστειλε συγχαρητήρια στον σφυροβόλο Κωνσταντίνο Ζάλτο γιά […]

Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]