Οικονομία

Ακόμη μια επιτυχημένη παρουσία της ELVIAL στην BAU 2023

Η κορυφαία έκθεση αρχιτεκτονικής, υλικών και συστημάτων κατασκευής στον κόσμο, η BAU επανήλθε δυναμικά το 2023 και η ELVIAL με ανανεωμένη δυναμική βρέθηκε στο Μόναχο για τo μοναδικό αυτό γεγονός.

Με πάνω από 2000 εκθέτες από περισσότερες από 45 χώρες, η BAU2023 απέδειξε ότι είναι ορόσημο στον κατασκευαστικό χώρο και ότι αποτελεί το σημαντικότερο σημείο συνάντησης της Ευρώπης. Στο εντυπωσιακού σχεδιασμού και επιφάνειας 210m² φετινό περίπτερό μας συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες επισκέπτες για να δουν και να γνωρίσουν τα σταθερά καινοτόμα προϊόντα μας. Συστήματα αλουμινίου που δίνουν προηγμένες λύσεις για κάθε κατασκευαστική απαίτηση και πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές διεθνώς.

Η βασική φιλοσοφία της παρουσίας μας για φέτος ήταν ο συνδυασμός της υψηλής αισθητικής που συμπληρώνεται απρόσκοπτα από την υψηλή τεχνολογία και την χρηστικότητα.
Με βασικό πρωταγωνιστή της ELVIAL στην BAU2023, τα ίδια τα συστήματα αλουμινίου, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στη φυσούνα ESSENCE FD77 η οποία αποτέλεσε πόλο έλξης και ξεχώρισε ανάμεσα στα εκθέματα μας φέτος. Η άψογη ποιότητα κύλισης της σε συνδυασμό με τις διαστάσεις, εντυπωσίασαν, με τους συμμετέχοντες να αγκαλιάζουν τα μοναδικά της χαρακτηριστικά, την έξυπνη εφαρμογή της και την τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από το εξαιρετικό design.

Συρόμενα συστήματα που δημιουργούν αίσθηση

Με το ESSENCE SL60 HI² και το ESSENCE SL60 HI² _FLAT δείξαμε πώς η έμφαση στη λεπτομέρεια του design και η ευελιξία μάς οδηγεί να σχεδιάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις που απαντούν στις σύγχρονες απαιτήσεις για υψηλή θερμομόνωση και ηχομείωση, ενώ δημιουργούν minimal επιφάνειες υάλωσης που δημιουργούν νέες εμπειρίες χώρου για τους χρήστες.
Έτσι ξεχώρισε και το σύστημα συρόμενης σκίασης ESSENCE SD55. Η μοναδική του αισθητική και η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου του σε εφαρμογή έξυπνου σπιτιού έδειξαν πώς το τώρα της ELVIAL δημιουργεί για τους πελάτες της ένα πιο όμορφο μέλλον.

Λύσεις με ειδική αποστολή

Αντίστοιχα αίσθηση προκάλεσαν και οι λύσεις Cladding, αφού τόσο η αισθητική όσο και η ποιότητα της κατασκευής τους δεν περνούν απαρατήρητες. Εδώ η ομάδα της ELVIAL, άφησε τη δημιουργικότητά της να μιλήσει. Συνδυάσαμε το παράθυρο W60_BS με τη συναρμογή CLADDING Solutions CL180 και επενδύσαμε με την ίδια λύση τη νέα πόρτα D77 ΑΙ² . Έτσι δημιουργήσαμε μία ενιαία, εντυπωσιακή και minimal επιφάνεια, που δημιούργησε αίσθηση και έδειξε τα σπουδαία αποτελέσματα που μπορεί να προσφέρει η συνεργασία με την ELVIAL.

Οι τεχνολογικά προηγμένες προτάσεις επεκτάθηκαν σε ακόμη περισσότερα συστήματα με την πόρτα D67 όπου ο αυτόματος μηχανισμός ανοίγματος και οι αισθητήρες ανίχνευσης εμποδίων συνδυάστηκαν αρμονικά με τις έξυπνες λειτουργίες και την ασφάλεια. Και η καινοτομία συνεχίζεται με το υαλοπέτασμα ELVIAL FS50 που δημιουργήθηκε για να δημιουργείτε. Μεγάλες δυνατότητες προσαρμογής, επιδόσεις passive house και υψηλό design το καθιστούν το πλεόν ιδανικό για αρχιτεκτονικά project απαιτήσεων.

Παράθυρα στην έμπνευση

Η minimal αισθητική της ICONIC W77 AI² _BS κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ η λύση ICONIC W77ST AI² με τον ξεχωριστό σχεδιασμό της, έδειξε ότι ένα σύστημα αλουμινίου μπορεί να αποτελέσει αισθητική σφραγίδα για έναν industrial χώρο. Παράλληλα παρουσιάστηκε, η λύση ESSENCE W67 HI², με ειδικά προφίλ για κατασκευή window wall και receptor profiles για εξειδικευμένο τρόπο τοποθέτησης και η λύση ELVIAL W89 PHI² που χαρακτηρίζεται από επιδόσεις υψηλότατες που την καθιστά ιδανική για παθητικά κτίρια και γραμμικό design που ταυτόχρονα σέβεται τις απαιτήσεις του στιλ.

Με τις εικόνες και τον ενθουσιασμό της φετινής BAU ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη, όπου θα κερδίσουμε ακόμη μια φορά το στοίχημα της ελληνικής εταιρείας που πραγματοποιεί μια επιτυχημένη διεθνή πορεία.

 

Περισσότερα

Επιστολή του Χ.Χατζημλάδη προς τον Κ.Χατζηδάκη για την αύξηση του ΦΠΑ των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής

Επιστολή απέστειλε ο προέδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη σχετικά με […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]