Αθλητισμός

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού έκοψε την βασιλόπιτά της

Το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα “Βασίλειος Σεργιαννίδης” του Επιμελητηρίου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε από την σχολή ποδοσφαίρου του Α.Ο. Κιλκισιακός η ετήσια κοπή βασιλόπιτας χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κκ Βαρθολομαίου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Μόσχος μαζί με τον αντιπρόεδρο Νικόλαο  Ζησόπουλο τίμησαν τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη.
Στην εκδήλωση βρέθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς Μήνας Παπαδόπουλος και η Γεωργία Τριανταφυλλίδου μέλος της τοπικής κοινότητας Κιλκίς  καθώς και το αγωνιστικό τμήμα της ανδρικής μας ομάδας και πολλοί φίλοι του συλλόγου.
Έξι τυχεροί αθλητές κέρδισαν το φλουρί και παρέλαβαν τα υπέροχα δώρα τους από το κατάστημα αθλητικών ειδών “Πανοραμιξ” αξίας 50€ η κάθε μία, προσφορά της ιδιοκτήτριας του καταστήματος Παναγιώτας Τσαγκράκου.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Ζούμε μια μαγική εικόνα. Κρίσιμα θέματα έρχονται στην επιφάνεια κάθε μέρα που αφορούν μείζονα κοινωνικά ζητήματα και κατ’ επέκταση την εκπαίδευση

Του Κώστα Ανθόπουλου* και Νίκου Τσούλια* Και το σχολείο χωρίς ουσιαστική υποστήριξη μοιάζει να είναι με νησίδα μέσα στην έρημο. […]