Αθλητισμός

Αισθητή η παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στον τέταρτο διεθνή νυκτερινό ημιμαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

Μία μοναδική εμπειρία ζωής συνεπήρε περισσότερους από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας, από 12 μέχρι 94 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν το Σάββατο 10.10.15 στον 4ο διεθνή νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και… «πλημμύρισαν» την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αψηφώντας τη ραγδαία βροχόπτωση.

Πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων, ολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων, παρολυμπιονίκες, άτομα με αναπηρίες, προσωπικότητες της πόλης και ολόκληρης της χώρας, μαθητές, «χόρεψαν» στη βροχή, στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα του αθλητισμού, της κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης, αλλά και της χαράς, μέσα από την συμμετοχή τους σε μία ανεπανάληπτη βραδιά.

Η οικογένεια του στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς, που δεν ήταν δυνατόν να απουσιάζει από μεγάλο νυχτερινό αθλητικό “πάρτυ” της Θεσσαλονίκης έδωσε «το παρούσα» στην ομολογουμένως υπέροχη βραδιά που δεν κατάφερε να τη «χαλάσει» ούτε η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε μέχρι και λίγη ώρα πριν τον αγώνα.
Στον αγώνα των 5.000 αγωνίστηκαν οι πανελληνιονίκες Ελένη Κωνσταντινίδου, Ελένη Φωτιάδου και Γιάννης Χαραλαμπίδης, και μαζί τους οι Φανή Αβράμογλου, Δημήτρης Καραμανίδης, Στέλλα Παρασκευά, Παναγιώτης Μουτσουρίδης, Στράτος Γρίβας, Ολγα Νικολαίδου, Νικολέτα Παιταρίδου, Αναστασία Μαβίδου, Βικτώρια Κυριάκου και Μαγδα Καραστεργίου, ο προπονητής του αγωνιστικού τμήματος Τάσος Λουνής , προπονήτρια των «ακαδημιών» του στίβου Νάντια Μπουρλούκα και ο έφορος στίβου Κυριάκος Αβράμογλου, ενώ στον ημιμαραθώνιο αγωνίστηκαν οι παλαίμαχοι Αντώνης Σαρίδης και Δημήτρης Νικολαίδης.

Η σημαντική διάκριση για την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς ήρθε από τα μικρά ταλέντα των αποστάσεων, αφού η 13χρονη Φανή Αβράμογλου κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία ως 15 ετών, η εντεκάχρονη Στέλλα Παρασκευά τερμάτισε στην τρίτη θέση και η Νικολέτα Παιταρίδου κατετάγη όγδοη στην ίδια κατηγορία.

Τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς που αγωνίστηκαν συνόδεψαν ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης και ο έφορος του στίβου Τάσος Βογιατζής καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι της “οικογένειας” του συλλόγου.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]