Αθλητισμός

Αισθητή η παρουσία των «ακαδημιών» του Κιλκισιακού στην διοργάνωση της ΑΕΠ

Την Κυριακή 26.4.15 όλα τα τμήματα της σχολής ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού έλαβαν μέρος στους αγώνες, που διοργάνωσε άψογα η Α.Ε. Πολυκάστρου. Δύο τρίτες θέσεις, μία τέταρτη, μία πέμπτη και μία όγδοη ήταν ο απολογισμός των ομάδων του Κιλκισιακού, «…με το αποτέλεσμα να μην έχει και τόσο μεγάλη σημασία μιας και οι αγώνες ήταν πολλοί και η κούραση ελέω ήλιου έκανε γρήγορα την εμφάνισή της…» όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, που συνεχίζει ως εξής:
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ
«…Οι παίδες του Παύλου Μπάπκα πήγαν στο Πολύκαστρο με ελάχιστες προπονήσεις, μιας και τα μισά παιδιά έλειπαν σε εκπαιδευτική εκδρομή. Παρ’ όλα αυτά έδειξαν το πόσο δυνατό σύνολο είναι και έχασαν για ένα τέρμα την πρόκριση στον τελικό. Αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, κέρδισαν 3-0 τον Μακεδονικό, αλλά έπαιξαν στον μικρό τελικό εκεί όπου κέρδισαν με 1-0 την Α.Ε. Πολυκάστρου. Να πούμε ότι οι αγώνες είχαν διάρκεια ενός ημιχρόνου.

Οι προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη κατετάγησαν και αυτοί με την σειρά τους τρίτοι, νικώντας με 3-1 τον Μακεδονικό. Στον καθοριστικό αγώνα ηττήθηκαν με 2-0 από την Αναγέννηση Γιαννιτσών, πήραν το τρίποντο με 3-1 επί της Επισκοπής και στον μικρό τελικό επιβλήθηκαν με 6-1 του Ερμή.

Το τμήμα παμπαίδων του Στάθη Πορφυρίδη, παρά τις πολλές απουσίες της τελευταίας στιγμής, έδειξε και πάλι σημάδια βελτίωσης. Ισοπαλία 2-2 με τον Μακεδονικό, ήττα με 1-0 και 3-1 από Επισκοπή και Νεοχωρούδα και ήττα με 3-1 στον αγώνα κατάταξης με την ΑΕ Πολυκάστρου.
Εντυπωσιακά ξεκίνησαν οι μικροί παμπαίδες του Ζαφείρη Γιαννίδη που επιβλήθηκαν με 4-0 και 4-1 ΑΕΠ 2 και Νεοχωρούδα αντίστοιχα, αλλά στις μικρές ηλικίες οι συνεχείς αγώνες είναι δύσκολο πράγμα, η κούραση έκανε την εμφάνισή της και ήρθαν φυσιολογικά οι ήττες από Επισκοπή και ΑΕΠ 1, με την ομάδα να τερματίζει τέταρτη.

Για ακόμη μια φορά την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά προσχολικής ηλικίας Ανδρέα Αβραμίδη που έδωσαν τρεις αγώνες κερδίζοντας μάλιστα τον τελευταίο, ξεσηκώνοντας με το ταλέντο τους και τους πανηγυρισμούς τους τους θεατές!».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα