Γενικά

Αίσια κατάληξη περιπέτειας 88χρονου από το Δροσάτο που είχε εξαφανισθεί (Φωτογραφίες)

Αίσια κατάληξη είχε η περιπέτεια υπερηλίκου από το Δροσάτο, η τύχη του οποίου αγνοείτο από το απόγευμα της Πέμπτης 17.2.22 όταν ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τον προσανατολισμό του και βρέθηκε ανατολικά του οικισμού του Δροσάτου και έμεινε όλο το βράδυ ακινητοποιημένος στο δύσβατο σημείο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 88χρονος βρέθηκε, εν τέλει, τις πρωινές ώρες της επομένης σε ρέμα της περιοχής, δίπλα στον δρόμο προς την Kορυφή, αφού στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα για την επιχείρηση απεγκλωβισμού του, ενώ αμέσως μετά τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου και νοσηλεύεται και είναι καλά στην υγεία του.

Γιά τον εντοπισμό του υπήρξαν καθοριστικές η συνεργασία και οι συντονισμένες προσπάθειες πυροσβεστικής υπηρεσίας Κιλκίς, τμήματος ασφαλείας Κιλκίς και αστυνομικού τμήματος Δοϊράνης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]