Αθλητισμός

Ο Αιγινιακός αντίπαλος του Ευάθλου/Μακεδόνες στον ημιτελικό γύρο

Ο Αιγινιακός είναι ο αντίπαλος του Ευάθλου/Μακεδόνες Πολυκάστρου στον ημιτελικό γύρο της δεύτερης και τελικής φάσης του καλαθοσφαιρικού πρωταθλήματος α’ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας, οι αγώνες του οποίου αρχίζουν το προσεχές Σάββατο 25.4.15.
Στον τελικό θα προκριθεί η ομάδα, που θα συμπληρώνει δύο νίκες, με την πολυκαστιρνή να αντιμετωπίζει την αιγινιώτικη με πλεονέκτημα έδρας, καθώς τερμάτισε πρώτη και αήττητη στην κατάταξη της κανονικής περιόδου, ενώ η αντίπαλός της τέταρτη.
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Πολύκαστρο και ο επαναληπτικός στο Αιγίνιο, ενώ, αν χρειασθεί τρίτος, αυτός θα διεξαχθεί και πάλι στο Πολύκαστρο λόγω ακριβώς του πλεονεκτήματος έδρας του Ευάθλου/Μακεδόνες.
Το αναλυτικό πρόγραμμα θα δημοσιοποιηθεί εντός των αμέσως προσεχών ημερών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]