Αθλητισμός

Τιμή στην αήτητη πρωταθλήτρια ΚΔ Μακεδονίας ομάδα του Αίαντος

Η αγωνιστική περίοδος 2018-19 απετέλεσε «σταθμό» για το πετοσφαιρικό τμήμα του Αίαντος Κιλκίς και ειδικότερα για την ομάδα νεανίδων του, καθώς αυτή του προσέφερε μία από τις κορυφάιες διακρίσεις της δεκαετούς ιστορίας του.

Πρόκειται για την ομάδα που αναδείχθη θριαμβευτικώς πρωταθλήτρια ΚΔ Μακεδονίας στην κατηγορία της με δεκατέσσερες νίκες επί ισαρίθμων αγώνων συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς (δηλαδή όλες οι νίκες με 3-0 ή 3-1) δώδεκα περισσότερους από την δεύτερη.

Στην συνέχεια έφτασε στους «16» του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Αυτήν την ομάδα τίμησε ο Αίας Κιλκίς κατά την διάρκεια του ετησίου χορού της Κυριακής 26.1.20 απονέμοντά της την πρώτη ηθική αμοιβή για τα περυσινά επιτεύγματά της.

Την ομάδα συγκροτούσαν οι Χριστίνα Ναλμπαντίδου, Δέσποινα Καντίδου, Σοφία Κώστογλου, Σταυρούλα Κώστογλου, Αναστασία Εμμανουηλίδου, Πελαγία Γεωργιάδου, Ξανθή Φούρα, Αικατερίνη Λαμπριανίδου, Έλενα Σεχαι, Δόμνα Γεωργιάδου, Σοφία Παπαδοπούλου και Ειρήνη Βαμβάκα.

Προπονητής και καθοδηγητής της ομάδας ο Άγγελος Συλκίδης και έφορός της ο συμπολίτης παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Γιάννης Καντίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]