Αγροτικά

ΑΣ Παιονίας: Πιέζει γιά τον ορισμό του ως φορέας πιστοποίησης ΟΣΔΕ

Εντείνει την πίεσή του γιά τον ορισμό του ως πιστοποιημένου φορέα γιά την διαδικασία της υποβολής αιτήσεων γιά τις δηλώσεις ΟΣΔΕ ο αγροτικός συνεταιρισμός Παιονίας.
Ως γνωστόν, προς τούτο κατέθεσε στον ΟΠΕΚΕΠΕ τον σχετικό φάκελλο υποψηφιότητος, ο οποίος όμως επεστράφη με το αιτιολογικό της μη πλήρωσης ενός όρου, ότι, δηλαδή, την αίτηση πρέπει να υπογράψει κατά κατώτατο όριο το 5% των εγγεγραμμένων μελών του ΑΣ.
Συγχρόνως δόθηκε στον ΑΣ Παιονίας προθεσμία επανυποβολής του φακέλλου με τις υπογραφές των μελών έως και την Παρασκευή 14.2.14.
Δεδομένου, ότι στον συνεταιρισμό είναι εγγεγραμμένοι 11.702 μέλη την αίτηση γιά τον ορισμό του ως πιστοποιημένου φορέα γιά τις δηλώσεις ΟΣΔΕ πρέπει, βάσει του μνημονευθέντος όρου, να υπογράψουν τουλάχιστον 585 μέλη.
Ομως, έγινε γνωστό ότι ο αριθμός αυτός έχει υπερκαλυφθεί καθώς μέχρι στιγμής έχουν υπογράψει συνολικώς 686 μέλη!
Η εκστρατεία συλλογής υπογραφών συνεχίζεται, και διοικητικά στελέχη του ΑΣ Παιονίας εξέφρασαν την πεποίθηση, ότι ο αριθμός των υπογραφών μπορεί και να υπερβεί τις δύο χιλιάδες εντός της ορισθείσης προθεσμίας.

Περισσότερα

Δεκάδες τρακτέρ παραμένουν και καλούν σε παναγροτικό συλλαλητήριο την Δευτέρα στον μεθοριακό σταθμό Ευζώνων

Παραμένουν στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων δεκάδες τράκτερ αγροτών και κτηνοτρόφων από την περιφερειακή ενότητα του Κιλκίς, συντηρώντας το γενικότερο […]

Δείτε ακόμα