Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Να και ένα καλό

Πέραν της όποιας σωστής ή εσφαλμένης κριτικής, που μπορεί να ασκηθεί γύρω από τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής Παιονίας στο θέμα παρέμβασης στην αγροτική οδοποιία, η αλήθεια είναι, ότι οι υπάρχοντες διαθέσιμοι πόροι δεν φτάνουν ούτε για «τζά», όπως συνήθιζε να λέγει ένας φίλος της στήλης.

Χώρια που και σε επίπεδο μηχανημάτων η κατάσταση είναι τέτοια, που δεν επιτρέπει αισιοδοξία γιά την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της εφετινής πολύ δύσκολης κατάστασης, που επικρατεί στην περιοχή ευθύνης του δήμου λόγω του μακρού και ιδιαιτέρως βροχερού Χειμώνα.

Όμως, όπως αποκάλυψε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έργων Γιάννης Αδαμόπουλος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, υπάρχει μία «αχτίδα φωτός» σε σχέση με τους πόρους, και αυτή προέρχεται από το γεγονός ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο να χρηματοδοτηθεί ο δήμος ως πλημμυροπαθής, μιάς και έτσι έχει χαρακτηρισθεί.

Να και ένα καλό μέσα στα τόσα κακά, που προκάλεσαν οι πλημμύρες που μπορεί να βοηθήσει τους αγρότες όχι μόνον στις πλημμυρισμένες περιοχές αλλά ευρύτερα.

Όλα αυτά, βεβαίως, όταν πιστωθούν οι πόροι, έως τότε θα αποτελούν «ασκήσεις επί χάρτου».

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]