Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Αγωνιστές του θάρρους

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου (15 Φεβρουαρίου) ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου η 15η Φεβρουαρίου και η σκέψη μας «τρέχει» με συμπάθεια και ενδιαφέρον στους μικρούς αγωνιστές του θάρρους, που μαζί με τις οικογένειές τους «παλεύουν» γιά να αντιστρέψουν τις αρνητικές συνέπειές του.

Δυστυχώς ο παιδικός καρκίνος δεν προλαμβάνεται. Η έγκαιρη διάγνωση, όμως και η ενδεδειγμένη ιατρική φροντίδα μπορούν να οδηγήσουν σε ίαση τα περισσότερα παιδιά.

Είναι κρίσιμης σημασίας η σωστή ενημέρωση των γονέων, ώστε να απευθύνονται εγκαίρως στα παιδιατρικά νοσοκομεία αλλά και η μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γιά τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Η δική μας ευχή είναι να σβηστεί αυτή η ημερομηνία από το παγκόσμιο εορτολόγιο, να γίνουν καλά όλα τα παιδιά και να επιστρέψουν στην κανονική ζωή τους».

Περισσότερα

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Πώς γίνεται;

«Πώς γίνεται να «διαρρηγνύουμε τα ιμάτιά μας» γιά το ζήτημα της μεταφοράς μαθητών στα σχολεία, που δεν είναι αρμοδιότητα του […]

Δείτε ακόμα

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]