Αθλητισμός

Οι αγώνες δεν κερδίζονται με την φανέλλα: Ένα «σκληρό» μάθημα γιά τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Από τον Αλέξανδρο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
«Δεν έφτανε η ήττα στον ΣΣ Μουριών, ήρθε και άλλη μία αυτήν την φορά εντός έδρας από τον Ηρακλή Κοιλαδίου με 2-0. Η ανδρική ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς αντιμετώπισε και πάλι υπεροπτικά την ψυχωμένη αντίπαλο της, η οποία κατέβηκε στο γήπεδο με αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα για την νίκη. Ετσι η υπεροχή του Αλέξανδρου ήταν …φλύαρη και ανούσια. Σε δύο αντεπιθέσεις οι φιλοξενούμενοι πήραν πανάξια νίκη, δείχνοντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ότι τα παιχνίδια κερδίζονται με ιδρώτα και πάθος και όχι με τον εφησυχασμό της διαφοράς των εννεα βαθμών από τον δεύτερο.

Τώρα που η διαφορά είναι πλέον στους έξι βαθμούς, θα πρέπει όλοι οι νεαροί παίκτες του Αλέξανδρου να ενστερνιστούν την κρισιμότητα του επόμενου παιχνιδιού και να δώσουν τις τελικές τους εξετάσεις για το αν είναι έτοιμοι να ανταγωνισθούν με επιτυχία τις ομάδες της ανώτερης κατηγορίας. Πάντως οι παίκτες του Αλέξανδρου μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα του επόμενου παιχνιδιού και για να αποδείξουν ότι μόνο τυχαία δεν είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έδωσαν όρκο για νίκες στην συνέχεια. Η «ακαδημία» πάντως οφείλει να παραδεχθεί την πανάξια νίκη του Ηρακλή Κοιλαδίου αλλά και την αγωνιστικότητα που επέδειξε σε όλη την διάρκεια του αγώνα».

Η βασιλόπιτα της «ακαδημίας»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20.2.16 στις εγκαταστάσεις της, η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της «ακαδημίας» του Αλέξανδρου με παρόντα σχεδόν όλα τα τμήματα της ,πλην των παίδων που έδιναν αγώνα πρωταθλήματος. Τα τυχερά τμήματα ήταν το τμήμα «Μαρσέιγ-Ιντερ» και …οι πιτσιρικάδες. Ευχές για καλή χρονιά και γεμάτη επιτυχίες απηύθυναν ο πρόεδρος της «ακαδημίας» και οι προπονητές της. Ακολούθησαν φιλικές αναμετρήσεις με τα τμήματα υποδομής του Ατέρμονα με πλούσια δράση και πολύ ποδόσφαιρο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προτάσεις του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Στ. Μάλγαρη γιά στάσιμα έργα αρμοδιότητας ΠΚΜ

Σειρά προτάσεων για στάσιμα έργα αρμοδιότητας της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας διατυπώνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Στέφανος Μάλγαρης, ασκώντας συθγχρόνως κριτική […]

Δεν έμεινε… στα λόγια!

Το ότι η κατάσταση σε ό, τι αφορά στο θέμα των αδεσπότων ζώων έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιο διάστημα θεαματική […]