Αθλητισμός

Χωρίς εισιτήριο τα ΑΜΕΑ στους αγώνες του ΓΑΣ Κιλκίς

Από το χειροσφαιρικό τμήμα του ΓΑΣ Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι όλα τα ΑΜΕΑ θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες της ομάδας γιά το πρωτάθλημα α1 εθνικής κατηγορίας, αλλά και όλης της περιόδου 2015-16, χωρίς εισιτήριο.

Στην σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση αναφέρονται τα εξής:
«Το χειροσφαιρικό τμήμα του ΓΑΣΚ, αναλογιζόμενο τις ευθύνες του προς το κοινωνικό σύνολο, θεωρεί καθήκον του να υιοθετήσει θετικές συμπεριφορές απέναντι σε θέματα, που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων.
Θεωρούμε, ότι οι αθλητικοί σύλλογοι αποτελούν αρρήκτως συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο, στο οποίο δραστηριοποιούνται και οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη, που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης το χειροσφαιρικό τμήμα του ΓΑΣΚ, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς προσκαλεί όλα τα μέλη των ειδικών σχολείων της πόλης τους Κιλκίς καθώς και των συλλόγων ατόμων με αναπηρία στο γήπεδο (νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς) γιά όλους τους εναπομείναντες αγώνες της φετινής περιόδου καθώς και όλα τα παιχνίδια της περιόδου 2015-16 με δωρεάν είσοδο. Η πρόσκληρη αφορά στους μαθητές, στο προσωπικό και στους γονείς, που θα συνοδεύουν τους μαθητές.

Το προσωπικό του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς έχει φροντίσει ήδη γιά την φιλοξενία των «μελών της οικογένειάς μας» με την διαθεσιμότητα ειδικών τουαλετών ΑΜΕΑ, πλήρως εξοπλισμένου ιατρείου γιά την αντιμετώπιση τυχόν περιστατικών καθώς και την πρόσβαση και παραμονή τους εντός των εγκαταστάσεων.

Η υλοποίηση του προγράμματος-πρόσκληση εχει ολοκληρωθεί με τα παρακάτω τμήματα και καλούμε με μεγάλη μας χαρά και τιμή όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί μας [email protected] γιά επιπλέον πληροφορίες.
-Εξαθέσιο ολοήμερο ειδικό δημοτικό σχολείο Κιλκίς
-Εργαστήριο ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Κιλκίς
-Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία νομού Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»
«Διότι αποτελείτε κομμάτι της οικογένειάς μας. Ελάτε να φωνάξουμε μαζί».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]