Αθλητισμός

Αγώνες δρομου υγείας στο Κιλκίς

Η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, ο δήμος Κιλκίς και το κέντρο κοινωνικής στήριξης (ΚΚΣ) Κιλκίς συνδιοργανώνουν τους πρώτους αγώνες δρόμου και υγείας γιά την Κυριακή 10.5.15.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
-Αγώνας δρόμου «Ηρώων Κιλκίς», 9.700 μ.
Ωρα εκκίνησης: 11.00
Αφετηρία: Δημαρχείο Κιλκίς
Τερματισμός: Δημαρχείο Κιλκίς
Oι συμμετέχοντες με σημείο εκκίνησης το δημαρχείο Κιλκίς διασχίζουν την οδό Γ.Καπέτα, στρίβουν αριστερά την οδό Αμπέλων και περνώντας μπροστά από το διοικητήριο και από την περιφερειακή οδό Παπαναστασίου κατευθύνονται μέχρι την οδό Ευρώπης, την κατηφορίζουν και πίσω από το 3ο δημοτικό σχολείο φτάνουν στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Κιλκίς περνούν μπροστά από τα κτίρια του 9ου δημοτικού σχολείου, τα κτίρια ειδικής αγωγής, το δημοτικό στάδιο, φτάνουν στην οδό 21ης Ιουνιιου, στρίβουν δεξιά και από την περιφερειακή αριστερά, μπροστά στο «Μαρινόπουλο» πάλι δεξιά και καταλήγουν στον λόφο του Ηρώου Μάχης Κιλκίς. Από εκεί επιστρέφουν στην οδό 21ης Ιουνίου, την διασχίζουν και από την διασταύρωση με Γ.Καπέτα στα φανάρια στρίβουν δεξιά και τερματίζουν στο δημαρχείο.
-«Περίπατος αλληλεγγύης και υγείας», 2.900μ.
Ωρα εκκίνησης: 12.00
Αφετηρία-διαδρομή: Ελ.Βενιζέλου-Ι.Ρίτσου-ΚΚΣ-21ης Ιουνίου-Γ.Καπέτα-Δημαρχείο
Τερματισμός: Δημαρχείο Κιλκίς
Οι συμμετέχοντες ξεκινούν από το δημαρχείο (Γ.Καπέτα 17) προς την διασταύρωση των οδών Ελ.Βενιζέλου με 21ης Ιουνίου, διασχίζουν την Ελ.Βενιζέλου περνούν μπροστά από την ιερά μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, εντός του νέου πάρκου, μπροστά από τα «δίδυμα κτίρια» του πρώην στρατοπέδου Διαλέτη και την εκκλησία των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων πολιούχων Κιλκίς, στρίβουν αριστερά στην Γιάννη Ρίτσου πίσω από το 3ο δημοτικό σχολείο και οδεύοντας την οδό Παυλου Μελά φτάνουν στην οδό 21ης Ιουνίου όπου στρίβουν πάλι αριστερά και διασχίζοντάς την, περνούν το κτίριο του κέντρου κοινωνικής στήριξης, την πλατεία Ειρήνης, το κτίριο της λέσχης αξιωματικών φρουράς και καταλήγουν πάλι στο δημαρχείο Κιλκίς.
Οσοι συμμετέχοντες καλύψουν την διαδρομή του αγώνα δρόμου υγείας «Ηρώων Κιλκίς» μπορούν να συνεχίσουν στον «Περίπατο αλληλεγγύης και υγείας» κάνοντας την μικρή αυτή διαδρομή μαζί με τα άτομα με αναπηρία.
Βεβαίως, όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν μόνο στην μικρή διαδρομή αυτή του «Περιπάτου αλληλεγγύης και υγείας».
Πληροφορίες παρέχονται από:
-«Κέντρο κοινωνικής στήριξης»:
Πληροφορίες: Χρήστος Γιοβάς, γυμναστής
Τηλ. Επικοινωνίας: 23410 20733/29390 και 6946 707917
Ωρες: 10.00-14.00
-Δημος Κιλκίς:
Τηλ. Επικοινωνίας: 2341352149
Ωρες: 09.00-14.00.

Περισσότερα

Ο κατάλληλος αριθμός

Η συνδυασμένη κρίση των τελευταίων χρόνων, επί δεκαετία οικονομική, επί τριετία υγειονομική και την τελευταία διετία ενεργειακή, επέτεινε τις συνέπειες […]

Δείτε ακόμα