Αθλητισμός

«Κομβικό» αγώνα δίνει ο Κιλκισιακός στην Κρύα Βρύση

Διεξάγονται σήμερα οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας της φάσης των κατατακτηρίων γιά την άνοδο στην γ’ εθνική κατηγορία.

Μετά την νίκη στο «ξεκίνημα» επί του ΑΣ Ειρηνουπόλεως, ο Κιλκισιακός «εκστρατεύει» στην Κρύα Βρύση γιά την ίσως πιό καθοριστική αναμέτρηση με τον εδώ και ….45 έτη γνώριμό του Απόλλωνα, που θεωρητικώς φέρεται η πληρέστερη ομάδα του ομίλου.

Ωστόσο, η κιλκισιώτικη μεταβαίνει εκεί γιά να …αμφισβητήσει αυτήν την θεωρία και να «τα δώσει όλα» γιά θετικό αποτέλεσμα, που θα ενισχύσει ακόμη περαιτέρω την θέση της στην «μάχη».

Ο προπονητής και παίκτης Σάββας Παντελιάδης έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεπτόμαστε τίποτε άλλο, από το να είμαστε καλοί και θετικοί σε όλα, να παίξουμε την μπάλλα που ξέρουμε και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι, διότι μόνον τότε θα έχουμε το δικαίωμα στο επιθυμητό αποτέλεσμα», δήλωσε στην «Η» ο κ. Παντελιάδης, χωρίς έως την ώρα σύνταξης του παρόντος να «ανοίξει τα χαρτιά του» ως προς την σύνθεση της ομάδας.

Η σημερινή αναμέτρηση του δημοτικού σταδίου Κρύας Βρύσης θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα, με διαιτητή τον Μπουμαρσόπουλο (Λαρίσης).
Στον άλλο αγώνα ο ΑΣ Ειρηνουπόλεως υποδέχεται τον ΠΟ Ν.Μουδανιών.

Ναύλωση λεωφορείου
Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Κιλκισιακού ναύλωσε λεωφορείο γιά τους φίλους της ομάδας, που επιθυμούν να βρεθούν στο πλευρό της γιά τον σημερινό αγώνα.

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 3 μετά το μεσημέρι μπροστά από την πλατεία Ειρήνης.
Γιά δηλώσεις συμμετοχής ισχύει το τηλέφωνο 6945 914207.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα