Αθλητισμός

Πρωτιές στην άμμο του «Αγίου Νέστορος» στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης

ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ1Την «σφραγίδα» και του παλαιστικού συλλόγου «Αγίου Νέστορος» Γουμενίσσης έφερε το παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το τετραήμερο από 3 έως και 6 Ιουλίου στην Ολυμπιακή Ακτή της Κατερίνης.
Ετσι, η διεθνής αθλήτρια του συλλόγου Ειρήνη Γαβρανίδου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία γυναικών και το χάλκινο στην αντίστοιχη των νεανίδων, ενώ την εθνική ομάδα νεανίδων, που κατέλαβε την πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης καθοδήγησε ο προπονητής του συλλόγου και ομοσπονδιακός τεχνικός Στέφανος Αναγνωστόπουλος.
Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων ο κ. Αναγνωστόπουλος «έπλεξε» το εγκώμιο της δημοτικής αρχής Παιονίας και του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, χάρη στην στήριξη των οποίων ο «Αγιος Νέστωρ» κατάφερε να καταξιωθεί στην ελληνική πάλη και να αποσπά περιφερειακές, πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]