Αθλητισμός

Αύξησε την διαφορά ο Αλέξανδρος Κιλκίς

«Άνοιξε» η «ψαλίδα» της διαφοράς στον βαθμολογικό πίνακα του α’ ομίλου α’ κατηγορίας ΕΠΣ Κιλκίς με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να έχει πλέον οκτώ βαθμούς διαφορά από τις δεύτερες ισόβαθμες ομάδες τον Ολυμπιακό Γαλλικού και τον Ποντιακό Ν.Σάντας και εννέα βαθμούς από την ΑΕ Πεδινού, που αντιμετωπίζει το προσεχές Σάββατο στην έδρα του.

Ο Αλέξανδρος παίζοντας σφικτά και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων κέρδισε την ομάδα του Γαλλικού με 2-0 στην έδρα του και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την άνοδό του στην α1 κατηγορία. Το «αποτέλεσμα» «άνοιξε» στο 42΄ με κατ’ ευθείαν κτύπημα φάουλ από τον Σπυριδόπουλο ένα μέτρο έξω από την μεγάλη περιοχή, φάουλ που κέρδισε ο Μιχαηλίδης σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος παίζοντας μεθοδικώς έχασε πολλές και καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το αποτέλεσμα καθώς ο Ολυμπιακός «ανοίχτηκε» για να ισοφαρίσει και το πέτυχε με τον Φυλακτάκη στο 72’ με πλασέ μετά από πολύ όμορφη μεταβίβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος έπαιξε με πολλές απουσίες (Ντουντούκη,Τσιμπούκα,Χειμωνίδη,Σαρηγιαννίδη και Μπαρχουνταρασβίλι).
Όμως το δυναμικό του Αλέξανδρου και οι πιτσιρικάδες που διαθέτει απέδειξαν όπως και στην Σάντα ότι η άνοδος δεν μπορεί να ξεφύγει από τα χέρια τους. Επόμενος αγώνας είναι ο εκτός έδρας με την ΑΕ Πεδινού, όπου χωρίς απώλειες ο Αλέξανδρος «αγκαλιάζει» την άνοδο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα