Κοινωνία

«Μεστό» αφιέρωμα του 2ου γυμνασίου Κιλκίς στην μνήμη του Μ.Χατζιδάκι

Μουσική παράσταση με θέμα «Η ζωή και το έργο του Μάνου Χατζιδάκι» εδωσαν την Πεμπτη 12.5.16 στο συνεδριακό κέντρο Κιλκίς η χορωδία και η ορχήστρα του 2ου γυμνασίου Κιλκίς.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι δράσεις του σχολείου όπως  και η προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας σχετικής με την ιστορία του σχολείου μας (http://istoria2gymkilkis.blogspot.gr/). Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο αναπληρωτής Ανέστης Μαυρέας,  το γραφείο σχολικών συμβούλων εκπροσώπησε η Ελένη Μιχαλοπούλου, ενώ από την πλευρά του δήμου ο αντιδήμαρχος πολιτισμού ς Δημήτρης Τσαντάκης μαζί με τον αντιδήμαρχο ανάπτυξης κο Πρόδρομο Πεντζερετζή.

Την παρουσίαση έκανε η καθηγήτρια Μαρία Κατσαβέλη, ενώ την όλη παράσταση επιμελήθηκε η καθηγήτρια μουσικής του σχολείου Δήμητρα Ζιώγα.

«Ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Δημήτριο Τσαντάκη για την παραχώρηση της αίθουσας, όπως και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την συνεχή και έμπρακτη στήριξή του σε όλες τις δράσεις του σχολείου μας».

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]