Αθλητισμός

«Μάγεψε» το κιλκισιώτικο φίλαθλο καλαθοσφαιρικό κοινό ο Παν. Γιαννάκης

Την μεγάλη μορφή του ελληνικού καλαθοσφαίρου Παναγιώτη Γιαννάκη τίμησε ο Αετός Κιλκίς κατά την διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτάς του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25.2.18, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, το οποίο κατακλύσθηκε από φιλάθλους και ειδικότερα φίλους του καλαθοσφαίρου, αλλά από τα στελέχη όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, που υποδέχθηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τον παλαίμαχο κορυφαίο άσσο και εδώ και πολλά χρόνια σπουδαίο προπονητή.

Η αρχή έγινε με χαιρετισμό του προέδρου του Αετού Γιώργου Στεφούδη, που έκανε συνοπτική συνολική παρουσίαση της «εικόνας» του συλλόγου, αναφέρθηκε στους γενικούς σκοπούς και επιδιώξεις, τόσο αυτού όσο και των επί μέρους τμημάτων, και σύστησε στον κόσμο τα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Εν συνεχεία προσφώνησε τον κ.Γιαννάκη και προέβη σε εκτενή γενική αναφορά στο βιογραφικό του και ιδιαίτερα σε σταθμούς της «μυθικής» σταδιοδρομίας του, τόσο ως αθλητή όσο και ως προπονητή, εξαίροντας την συνολική προσφορά του στο άθλημα.

ΑΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Το τιμητικό έπαθλο στον κ.Γιαννάκη απένειμε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, υπογραμμίζοντας και αυτός την προσωπικότητα και την ιστορία του τιμηθέντος και κατατάσσοντάς τον στα στελέχη, στα οποία το ελληνικό καλαθόσφαιρο οφείλει την σημερινή ζηλευτή θέση του, τόσο στο «οικοδόμημα» του ελληνικού αθλητισμού όσο και διεθνώς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Υπό τα έντονα και παρατεταμένα χειροκροτήματα του κοινού και εμφανώς συγκινημένος ο Παναγιώτης Γιαννάκης, απευθυνόμενος σε όλους αλλά κυρίως στους αθλητές και τα μικρά παιδιά, ανταπέδωσε τα αισθήματα με έναν απλό και κατανοητό λόγο και «ανάγκασε» ξανά τον κόσμο να τον χειροκροτήσει και να τον αποθεώσει.

Ακολούθησε η κοπή της πίττας με το τυχερό «φλουρί» να «πέφτει» στο τμήμα παμπαίδων. Επίσης οι τυχεροί κάθε τμήματος κέρδισαν από μία καινούργια μπάλλα υπογεγραμμένη από τον Παναγιώτη Γιαννάκη με αφιερωσή του.

ΑΕΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Στην συνέχει τα παιδιά ασυγκράτητα βρέθηκαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πήραν αυτόγραφα, αντάλλαξαν «hi-five» με το ίνδαλμα τους ενώ οι μεγαλύτεροι αντάλλαξαν απόψεις και πήραν χρήσιμες συμβουλές από έναν «ειδικό» του αθλήματος. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με πολλή υπομονή απήντησε σε όλους μίλησε με όλους, φωτογραφήθηκε με όλους.

Ακολούθησαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες με όλους και δόθηκε η υπόσχεση για νέα συνάντηση του Παναγιώτη Γιαννάκη με την μεγάλη οικογένεια του Αετού».

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επ’ ευκαιρία της σημερινής τοπικής εορτής της πόλης μας, αφιερωμένης στη μνήμη των πολιούχων της Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων που μαρτύρησαν στη […]