Αθλητισμός

Ο Αετός Κιλκίς τίμησε τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Χατζηβρέττα

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του έκοψε ο Αετός Κιλκίς.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 1.2.15, στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, παρουσία των αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων του, γονέων και κηδεμόνων, φίλων του συλλόγου και φίλων του καλαθοσφαίρου.

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΚατά την διάρκειά της ο σύλλογος τίμησε τον έλκοντα την καταγωγή από τα Μεγάλα Λιβάδια διεθνή καλαθοσφαιριστή Νίκο Χατζηβρέττα.
Η τελετή ξεκίνησε με την ευλογία του πλακούντος από τον αιδεσιμώτατο π. Κωνσταντίνο Κουτρή, τον πασίγνωστο γιά τα φίλαθλα αισθήματά του κληρικό, που πάντα και πάντοτε δίνει το παρών σε εκδηλώσεις αθλητικών σωματείων.

Ακολούθησε σύντομη αλλά περιεκτική ομιλία του προέδρου του Αετού και παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Γιώργου Στεφούδη, ο οποίος προέβη εν συντομία στον απολογισμό πεπραγμένων παρελθούσης αγωνιστικής περιόδου και παρελθόντος έτους, αναφέρθηκε στην οργάνωση και λειτουργία της ομάδας και προσδιόρισε τους στόχους της όσον αφορά τόσο στο εγγύς όσο και στο απώτερο μέλλον, υπογραμμίζοντας την έμφαση που δίνει ο σύλλογος στην «καλλιέργεια» του καλαθοσφαίρου με την ανάλογη δραστηριότητα στα τμήματα υποδομής και απευθύνοντας προσκλητήριο στελέχωσης και στήριξής του από διοικητικούς και εξωδιοικητικούς παράγοντες καθώς και από απλά μέλη, προκειμένου αυτή η πορεία να ακολουθήσει απαρεγκλίτως και σε σταθερό «έδαφος».
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ
Κατόπιν ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και καλαθοσφαιρικός παράγοντας Ηλίας παπαδόπουλος απένειμε το τιμητικό έπαθλο στον Νίκο Χατζηβρέττα, βιογραφικό σημείωμα του οποίου παρουσίασε ένας άλλος παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και διοικητικό στέλεχος του συλλόγου, ο Νίκος Θεογιάννης.

Στην συνέχεια κόπηκε η βασιλόπιτα, ενώ μοιράσθηκαν βασιλοπιτάκια και σε όλους τους αθλητέςκαι αθλήτριες, με το τυχερό «φλουρί» να «πέφτει» σε δέκα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]