Αθλητισμός

Με την πρώτη συνάντηση συντελεστών ξεκινά για την νέα περίοδο ο Αετός

Με την πρώτη συνάντηση όλων των συντελεστών του δηλαδή διοικούντων προπονητών, αθλητών, γονέων, κηδεμόνων και φίλων ξεκινά ο Αετός Κιλκίς για την νέα αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 7 το βράδυ της Τρίτης 10.9.19 στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Πιπερόπουλος» του 2ου γυμνασίου Κιλκίς.

Εν τω μεταξύ άρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του συλλόγου όπου αθλούνται παιδιά 4-16 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες ισχύουν τα τηλέφωνα 6931.822725 και 6973.733161. Το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου συγκροτούν οι εξής:

ΧΑΡΗΣ ΚΑΜΨΙΑΔΗΣ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Αγωνίσθηκε στον Αετό και εργάζεται ως προπονητής σε όλα τα τμήματα.

ΜΑΚΗΣ ΚΟΓΙΑΣ: Γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Τρικάλων κατεύθυνσης αγωνιστικού αθλητισμού με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Από το 2011 εργάζεται και ως υπεύθυνος «ακαδημίας» σε ηλικιακά τμήματα και τα τελευταία δυο χρόνια στον Αετό. Κατέχει το δίπλωμα ΣΕΠΚ α’ κατηγορίας και ήταν α’ προπονητής σε ομάδα ανδρών στην Καρδίτσα. Αγωνίσθηκε ως αθλητής στον Γ.Σ. Σοφάδων, στην Ολύμπια Λάρισας και στις μικτές ομάδες κλιμακίων Θεσσαλίας. Πανελληνιονίκης με την ομάδα εφήβων της Ολύμπια Λάρισας και τώρα παίκτης και στον Αετό.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΙΟΣ:
Κατοχος διπλώματος προπονητή καλαθοσφαίρισης α’ κατηγορίας. Μέλος ΣΕΠΚ. Προϋπηρεσία: Α.Ε. Πυλαίας, Αγ. Παύλος Καλλικράτειας, ΧΑΝΘ, ΑΟ Αρετσούς, Μέγας Αλέξανδρος, ΠΟ Μουδανιών, Φίλιππος Θεσσαλονίκης, Α.Ο. Ατλαντίς, Ναύχαρχος Βότσης και Αχιλλέας Τριανδρίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΡΖΙΔΗΣ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Αγωνίσθηκε στις “ακαδημίες” του Αετού και είναι παίκτης του. Σπούδασε στη Μόσχα και αγωνίσθηκε στο τοπικό πρωτάθλημα στην ομάδα Κβαντ της πόλης Τρόιτσκ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα