Αθλητισμός

Στο Πανόραμα είχε «πανοραμική θέα» …η ανωτερότητα του ΓΑΣΚ

Στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης η ανωτερότητα του ΓΑΣ Κιλκίς είχε… «πανοραμική θέα».

Ετσι, το χειροσφαιρικό συγκρότημα του Κιλκίς έφτασε σε μιάν ακόμη άνετη και πανηγυρική επικράτηση, καταβάλοντας το αντίστοιχο της ΑΕ Πανοράματος με 33-21 και παραμένοντας αμετακίνητα σε «τροχιά» διεκδίκησης του τίτλου στον βόρειο όμιλο της α2 εθνικής κατηγορίας και της (επ)ανόδου στην α1.

Ο ΓΑΣΚ παρατάχθηκε χωρίς τάσεις υποτίμησης του αντιπάλου, ξεκίνησε ορμητικά, απέκτησε γρήγορα άνετο προβάδισμα και «έκλεισε» το πρώτο ημιχρόνιο προηγούμενος με 16-9.

Στην επανάληψη η τεχνική ηγεσία χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες, δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όσους είχαν μικρότερης διάρκειας σε προηγούμενους αγώνες, ιδίως δε στα νέα παιδιά.

Ωστόσο, η ομάδα διατήρησε την συνοχή της και τα ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσής της, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, φτάνοντας μάλιστα να προηγηθεί με διαφορά ακόμη και δεκατεσσάρων τερμάτων, επτά λεπτά πριν την λήξη, οπότε και «κατέβασε» κάπως «ταχύτητα».

Αν κάτι χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι η ταχεία προσαρμογή του νεοαποκτηθέντος διεθνούς Σέρβου επιτελικού Λούκα Στογιάνοβιτς στο παιχνίδι αλλά και το πνεύμα της ομάδας.

Η σύνθεση:

Τριανταφύλλου (Βαφειάδης), Κυπραίος 5, Γρηγοριάδης 3, Δημάκης 6, Γιαννακόπουλος 1, Σ. Φαχουρίδης 5, Ελευθεριάδης 3, Χ. Μαυρόπουλος 3, Καριοφύλλης, Καρβουνίδης, Τ ραμονλής 3, Νάκος 1, Στογιάνοβιτς 3, Λασκαρούδης.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 11-3-23, 19.00, ΓΑΣ Κιλκίς – Εκμάθηση Αθλημάτων Πολίχνης Θεσσαλονίκης

 

Τα πλήρη αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Φαίακας Κέρκυρας- Κύκλωπες Αλεξ/πολης (22-23/3)
ΑΕΠ Πανόραμα- ΓΑΣ Κιλκίς 21-33
Άρης Θεσσαλονίκης- Φίλιππος Βέροιας 28-24

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Εκμάθηση- Φοίβος 23-31

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΓΑΣ Κιλκίς 24
2. Φαίακας Κέρκυρας 23 *
3. Φοίβος Συκεών 22
4. Φίλιππος Βέροιας 12
5. Εκμάθηση Αθλημάτων 11
6. Αλέξανδρος Αξιούπολης 10
7. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 9 *
8. Άρης θεσ/νίκης 8
9. Αρχέλαος Κατερίνης 6
10. Πανόραμα 3

*Έχουν ένα αγώνα λιγότερο.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]