Αθλητισμός

Σε εξουθενωτικούς ρυθμούς η προετοιμασία της ΑΕΠ

Την φάση της ολοκλήρωσής της διανύει η προετοιμασία της ΑΕ Πολυκάστρου για την νέα αγωνιστική περιόδο, κατά την οποία φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ.

Το σχετικό πρόγραμμα είναι ασυνήθιστο για τα σημερινά δεδομένα του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, καθώς περιλαμβάνει συνεχείς διπλές προπονήσεις, ενώ σ΄αυτό θα προστεθούν από την τρέχουσα εβδομάδα οι φιλικοί αγώνες, αρχής γενομένης το Σάββατο 26-8-17 από την Μ.Βρύση με τον τοπικό Αστέρα (6μ.μ.).

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας εντάσσεται και ο αγώνας της ΑΕΠ για τον πρώτο γύρο του φετινού κυπέλλου ΕΠΣΚ, η κλήρωση των αγώνων του οποίου θα διενεργηθεί την Δευτέρα 28.8.17 αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΣ Κιλκίς.

Τρία νέα αποκτήματα

Εν τω μεταξύ ο σύλλογος του Πολυκάστρου γνωστοποίησε τρείς ακόμη σημαντικές μετεγγραφές εμπείρων παικτών.

Έτσι, στην δύναμη της ΑΕΠ εντάχθηκαν ο 31χρονος αμυντικός μέσος Φώτης Κόλα και ο 29χρονος αδελφός του μέσος Αουρέλ Κόλα, δύο παίκτες εγνωσμένης αξίας και με μακρά σημαντική παρουσία στον χώρο του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, που την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίσθηκαν στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου.

Επίσης, αποκτήθηκε ο ικανός τερματοφύλακας Βασίλης Περπερίδης, που στο παρελθόν είχε επιτυχές πέρασμα, μεταξύ άλλων, και από τον Κιλκισιακό.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]