Αθλητισμός

Συνεργασία της ΑΕ Πολυκάστρουμε την ΠΑΕ Ατρομήτου Αθηνών

Συνεργασία με την ΠΑΕ του Ατρομήτου Αθηνών, σε επίπεδο τμημάτων υποδομής εγκαινίασε η ΑΕ Πολυκάστρου.

Η ευχάριστη αυτή για τον σύλλογο του Πολυκάστρου εξέλιξη υπήρξε απόρροια της φιλικής σχέσης του τεχνικού διευθυντή και προπονητή της ΑΕΠ Παύλου Μπάπκα με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής ή «ακαδημιών» της αθηναϊκής ΠΑΕ Αποστόλου (Τόλη) Αποστόλου, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε αρχικώς διερευνητική επαφή και κατόπιν συνεννόηση σε όλα τα επίπεδα.

Μάλιστα ο κ. Αποστόλου ήλθε από την Αθήνα, επιθεώρησε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και λοιπές υλικοτεχνικές υποδομές της ΑΕΠ και εισηγήθηκε στην ΠΑΕ την σύναψη της σχέσης συνεργασίας με τον πολυκαστρινό σύλλογο, εκφραζόμενος με ενθουσιασμό για την συνολική «εικόνα» του.

Το πλαίσιο της συνεργασίας περιλαμβάνει, συμφώνως προς τα συμφωνηθέντα, αμοιβαίες μετακινήσεις τμημάτων για συμμετοχή σε αγωνιστικές διοργανώσεις ή δραστηριότητες, διοργάνωση εκπαιδευτικών κατασκηνώσεων και συστηματική παρακολούθηση της προόδου ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Η επίσημη παρουσίαση του εγχειρήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15-12-16, στο κέντρο πολιτισμού και πληροφόρησης Πολυκάστρου, με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα