Πολιτική

Στο ΕΣΠΑ η γ’ πτέρυγα ΓΝ Κιλκίς, δεν κλείνει το ΓΝ-ΚΥ Γουμένισσας

-Ένταξη του έργου, της αποπεράτωσης της γ’ πτέρυγας του νοσοκομείου Κιλκίς, διά της ολοκληρώσεως του εξοπλισμού της, στο ΕΣΠΑ.

-Συνέχιση της λειτουργίας του νοσοκομείου-κέντρου υγείας Γουμένισσας, με μετατροπή τμήματος της παθολογικής κλινικής σε αντίστοιχο χρονίων παθήσεων.

-Ενίσχυση του κέντρου υγείας Πολυκάστρου σε προσωπικό και μέσα.

Ειδικότερα, όσον αφορά στην γ’ πτέρυγα ο κ. Γεωργιάδης επιθεώρησε τον παραληφθέντα εξοπλισμό και όλες τις εγκαταστάσεις και ανακοίνωσε την ενίσχυση του προσωπικού με δύο επικουρικούς γενικούς χειρουργούς από τον ΕΟΠΥΥ. Επίσης αναφέρθηκε στην επικείμενη επαναλειτουργία των μαγειρείων του νοσοκομείου, που θα συμβάλει σε περαιτέρω μείωση του λειτουργικού κόστους του νοσοκομείου, και κατέληξε «πλέκοντας το εγκώμιο» του βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ Γιώργου Γεωργαντά στον οποίο απέδωσε εξ ολοκλήρου την απεμπλοκή του έργου της ολοκλήρωσης της γ’ πτέρυγας από τα «γρανάζια» της γραφειοκρατίας και, εν τέλει, την αποπεράτωσή της.

Η επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 22.2.14.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο κ. Γεωργιάδης παρέστη στην ετήσια εκδήλωση-συνεστίαση της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής Κιλκίς της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Αρένα».

Ο κ. Γεωργιάδης υπήρξε κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης και στην αρχή της ομιλίας του επανέλαβε ανακοινώσει του γιά τα θέματα του τομέα υγείας του νομού, κατά τις προηγηθείσες επισκέψεις του.

Κατόπιν αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική στο σύνολό της υπεραμυνόμενος των επιλογών της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, κάνοντας λόγο γιά αλλαγές στην οργάνωση και λειτουργία του κόμματος με νοικοκύρεμα των οικονομικών και διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες.

Τόνισε, ότι οι θυσίες του λαού «πιάνουν τόπο» και οδηγούν σταθερά στην έξοδο από την κρίση και ότι η χώρα θα βγει πιό δυνατή από αυτήν.

Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο γιά πλήρη ανυπαρξία προγράμματος και πρότασης διακυβέρνησης της χώρας.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ΝΔ θα εξέλθει ενισχυμένη από τις προσεχείς τριπλές εκλογές και ότι θα διαψευσθούν, όσοι προεξοφλούν συρρίκνωση των ποσοστών της.(video ομιλίας )

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα